years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

07 August 2015

SIMPLEHIJAB AFFLIATE AGENTS

Assalamualaikum and hi everyone! I hope you guys are in the pink of health. 😊😊 dah kenapa macam buat karangan ni dahh hehehe.

Rasa macam dah lama tak menaip kat sini. Syok sgt cuti plus banyak pulak lah aktiviti sekarang. Tapi itu cerita dekat next2 post lah. Sekarang ni nak cite pasal satu syarikat tudung.

Haaaaa, tudung ape tuu? Simple je name die iaitu SIMPLEHIJAB. SIMPLEHIJAB ni ditubuhkan pada 2014.

So, miza nak tnya korang. Ade tak sesiapa yang nak jana pendapatan dengan cara yg mudah? Jadilah ejen SIMPLEHIJAB dengan mudah dan rebutlah peluang untuk menjana side income bagi sesiapa yg dah bekerja. Kalau utk students kite bolehlah tambah duit poket sikit kan? Hehe.

Sekarang ni pihak SIMPLEHIJAB sedang mencari ejen. So, kalau korang semua berminat, bolehlah klik di link yg miza letak kat bawah ni okay? Rasanya diorang nak launching system ni around September depan. Jadi, jangan lepaskan peluang!

Link -- >  http://simplehijab.co/?id=eqxn

Selamat menjadi ejen ! ^^

Okay semua , take care and assalamualaikum 👋👋👋

P/s : tulis dari phone sbb miza tak rajin nak bukak laptop hahaha