years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

21 February 2012

thankyouuu for the tag :)

Assalamualaikum :)
hai hai semua :)
lame sangat tak menaip dekat blog ni. maaflahhh , miza busy sikit kebelakangan ni.
huhuhuhuhuhuhuhu.
skarang ni kat matrik . jam menunjukkan masa 12.15 pagi. huhuhuhu.
pinjam broadband hanna sekejap. lepas geram senanye nihhh.
lame sgt tak on fb, update blog. semualahhhh :)
hehehe.
by the wayyy , hanan unnie baru je tag miza . minggu lepas.
huhuhu. maaflahh unnie ye. baru je miza online, so baru je tau. huuhuhuhuhuhuhu.
thank youu unnie for the TAG! :D
nanti bile miza balik umah baru miza jawab eh tag tuhh .
nanti dalam post akan dtg, miza update pasal MPI. seronok gila.  tak tipu.
banyak kenangan kot. huhuhu ^^
okay lahhh . dah malam nihh. nak tido dulu..
daaaa. have a good night :)


 Till then, Assalamualaikum :)

06 February 2012

hurted.

Assalamualaikum
I'm hurted. My heart is hurting,
oh mannn ,
it's very disappointed when people doesn't know my real intention ,
it's sad.
when people just get angry without knowing the real reason,
it's sadder.
when people just blaming on us without knowing the real situation,
seriously , it's the saddest thing.
 Till then, Assalamualaikum

03 February 2012

herna diana


Assalamualaikum :)



hai hai . entri pertama di bulan februari. hehehe.
lame kan tak update. hehehe.
UPS baru je abes! hehehe. so , nak bg reward kat diri sendiri nihhhh .
bace novel ~
mmg favourite miza ni. tak tipu tauuuuu.
bace novel ni best gila .
lagi best dari tgok movie kot.
bace novel dari penulis Herna Diana
serious, mmg best bace novel beliau.
sangat simple dan ringan je. tak terlampau berat ngan emosi dan seronok lahhh bace.
miza beli novel Cinta 3 Suku ni waktu sem 1.
serious best.
kakak miza yang tercinta pulak beli novel kedua akak Herna Diana atau nama blognye HD.
mmg best sangat. Akhirnya Aku Kahwin! 
kalau lah miza jadi Didi , perggghhh bahagia hidup.
ade abg angkat & family angkat yang sangat caring.
tapi , mmg menangis gila2 kot part umi & abah Didi meninggal.
Fizi tu wataknya gila2 ahhhh.
tapi , overall mmg seronok sangat.
kepada peminat novel , miza sarankan korang beli novel ni!
tak rugilahhh kalau korang beli.
pastikan korang pun ade satu k ?
okaylahhhh , tu je kot nak cerita .
permulaan yang baik pada pagi Jumaat.
Have a nice day everyone! ^^
 Till then, Assalamualaikum :)