years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

30 March 2011

spm result :D

Assalamualaikum :) 
hai hai semua :) 

miza tahu semua rindu miza kann ? >.<

*terperasan kejap*
yelaaa, 
sbb semua orang dok sibuk tanye bilelahhh nurhamizah hamzah nak update bloggg 
ngee~ 

jap jap, 
kapal terbang baru nak landing nihhhh, 
jap agi , 
cite miza dah nak masuk balai ketibaan dah ni ;)

okayyy, 
miza tau cite ni dah lapuk dahhh, 
*dah berhabuk sampai boleh simpan dalam khazanah negara kot* 

ceh ceh , minggu lepas SPM candidate masing2 mengupdate cite pasal result korang kann ? 
untung lahhh sbb korang sume ada masa. 
cittt, miza tade punnn. 
ada masalah sikit & busy busy sampai dah lama tak update. 

okaylahhh, 
saya NURHAMIZAH HAMZAH ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniahhhh kepada semua calon SPM 2010 . 
Tahniah sbb berjaya mengharungi SPM dah tahniah di atas keputusan anda :) 

terima kasih kepada semua yang wish miza. :) 

alhamdulillah , result okay sangat2. bersyukur :D 
janji lulus kann ? 

jangan terlampau sedih dgn result. 
bersyukur dengan apa yang ada and kite kene pikir ada lagi orang yg kurang bernasib baik. 
jadi, *say alhamdulillah , thank you ALLAH, thank you ALLAH for my result*
tukar lirik sikit. for muslim only . 
non-muslim berdoalah ikut agama masing-masing ye 

and mesti ada sesetengah orang yang berfikiran macam ni, 
"kenapa aku belajar betul2 tapi dapat result sikit ?"
"macam mana aku boleh dapat result tinggi sangat ni? padahal aku takdelah serius mane..."

bagi miza lahhh, sebenarnya itu adalah rezeki masing2. 
terima jelah qadak dan qadar, 
insyaALLAH rezeki pasti akan berpihak pada kita. 

ceh ceh, macam ceramah pulak kann ? >.< 

well , miza berpegang pada kata2 ni lahh , 
*buat sendiri tau , tiada aktiviti penciplakan*
kejayaan tidak akan datang melalui sekuat mana seseorang itu menimba ilmu, tetapi sejauh mana kecerdikannya mengggunakan ilmu. 

Ceh , bercita-cita menjadi ahli falsafah :P 

apa2 pun , semua dah lepas, 

Run baby run , don't ever look back ~ 
let's look into the future~
so we won't regret next time~ 

okay, ni gambar2 masa amek result :D  




with my homeroom teacher & fellow friends 
left, mira, nabeela, pn.sarifah, miza*that's me!* khai, natalia, zai aka bulat, syera, 
front zikry & nina 


santhiya , bulat, khai , syera, mira, nabeela <3


mira mirae <3


khakhai <3


with pn.hazira , kauselor sekolahhh :D

with pn. normawati tajudin <3

khakhai <3


with pn.hajar <3


love this pic the most <3
with mama jus <3


with pn.siow <3


lalalallala <3 








okay, pn.azlin , :D 

terlupa nak upload gambar miza ngan pn.azlin :D 

bialahhh . 







miza nampak kecik dalam ni XD

hahahah :P


okay okay :D

done! cite dah abis ~

korang korang yg nak gamba bg email , malas sehh nak upload kt fb, lembab jadinye.

till then , anyyeong~ :) 

07 March 2011

happy birthdayy ain najihah :D


Assalamualaikum :) 

well , i think i've write about her for three times including this post. 
HAPPY BIRTHDAYYYY adekkkk! 
sweet 15 ehhh ? >.< 
good luck for PMR okay ? 
do your best and good luck in your life :) 
heee. really miss her so muchh. 
when are we going to meet ? 







04 March 2011

geramnyeeeeeeeee~

Assalamualaikum. 
nak meluahkan perasaan geram niehhhhH~ 




ishhhhh, 

tapi takde lah sampai camtuhhh kan, 


miza geram gila tgok KPOP punye barangggggg~ 
phone case , t-shirt , payung , balloon , gelang ! 
sangat comelllL~ 
miza nakkkk~ 
geram gila tengokkkk bende2 tu semuaaaaa. 


bilalahhh miza boleh dapat semua tu yeee ? 

--" 

03 March 2011

kata2 menarik . :)

Assalamualaikum. :) 
apa khabar semua ? 

harap2 sihat la ye :D 
miza just nak share apa yang miza bace kat facebook. :) 

“Jangan terlalu baik, saya akan merindui awak.”
“Jangan terlalu mengambil berat, saya mungkin menyukai awak.”
“Jangan jadi terlalu rapat dengan saya, saya mungkin jatuh hati dengan awak.”

“Jika seseorang yang hadir dalam hidup kamu tapi atas sebab-sebab tertentu dia terpaksa pergi.. jangan terlalu sedih. Terimalah kenyataan, sekurang-kurangnya dia pernah membahagiakan kamu. Masa akan menentukan segala-galanya. Jika dia ditakdirkan bersama kamu, dia akan kembali. Kembali pada kamu.”

“Adalah lebih baik untuk berani mencintai walaupun akhirnya anda akan kecewa daripada tidak mahu mencintai kerana takut akan risiko mencintai.”

“Jangan putus asa apabila terdapat saingan dalam percintaan. Adalah lebih baik untuk anda mencubanya atau anda mungkin akan kehilangan orang yang anda sayangi selamanya.”

“Salah satu perkara yang paling indah dalam hidup ini ialah memberitahu kepada orang yang anda sayangi betapa penting dan istimewanya dia kepada anda.”

“Jika dia boleh terima anda seadanya, dan sanggup menerima kekurangan anda dan masih sanggup bersama anda dan lebih menyayangi anda, maka anda adalah orang yang paling bertuah kerana ada seseorang yang mencintai anda seadanya anda.”

“Mencintai dan dicintai perlukan keberanian. Keberanian untuk terus mengekalkan rasa cinta itu. Seterusnya diikuti perasaan keikhlasan untuk menerima orang yang dicintai seadanya…”

“Bila diri dicintai.. Dia pasti akan berusaha untuk ada…sentiasa ada bersama.”


miza tak ready untuk benda2 ni semua . 
cuma ingin share sahaja .  

02 March 2011

worn out!


totally worn out todayy. 
so many things happen todayyy -__________-
siap ada drama sebabak kat depan kedai tadi.
customer tanya tadi and miza tatau nak cakap ape. 
well , miza , just mind your own business okay  ? 
baiikkk, miza ta nak masuk campur. 
and , ramai GILAAAAAAAAAAAAA customer yang datangg. 
sesemput miza jadinye. 
urgggghhhhhhhh~ 
and i made a big mistake ! 
omo! haaa, menyesalnye -____-
hurmmmm , and anddddddddddddddddd! 
my precious treasure , TT.TT
mane awak pergiii , janganlahh tinggalkan miza. 
sesiapa yang jumpa tuhhh, mintak pulangkan balik ehhhhh. 
tolong tolong, 
terima kasih . 

01 March 2011

welcome march! :D




woahhhh~ 
dah sampai bulan Mac di tahun 2011.
terasa masa amatlahh cepat berlalu.
and and , miza pun dah keje selama 2 bulann! 
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
congrats to me ! :D 
hehehe. 
diharap agar bulan ni memberi kebahagiann dan kegembiraan dalam hidup anda semua :)