years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

04 September 2015

Sudah bersediakah?

Assalamualaikum :)
Hai semuaaa. Lamanyaaaa xpost kat siniii. Hihihi. Rindu pulak kat blog ni. Right now tgh ada kat UITM Shah Alam. Hahahaha. Mcm mana boleh ade kat sini? Hihi. Tgh tunggu member miza daftar subjek ni. Tak sangka pulak student UITM kalau nak dftar kene guna line UITM? Takpelah. Hehehe.  Nasib baik ade komik Imanimex yg menemani. So takdelah bosan hehehe.
PTAR 1, UITM Shah Alam
Beberapa hari je lagi nak masuk tahun akhir. Hmmmm. Mcm tak caya pun ade jugak. Sedar tak sedar dah 3 tahun dah belajar kat UM ni. Mcm2 rasa sbnrnya, lagi 1 sem je nk jumpa kawan2 before turun utk praktikal next sem. Hmmm.
Sem ni buat FYP2. Mungkin mencabar sikit, tp mmg nak buat yg terbaik so that can graduate on time. In shaa Allah, I'll do my best.
So, selamat datang freshies ke Universiti Malaya! Dan selamat menempuh sem baru senior2 
Take care semuaaaaaaaaa 
 Till then, Assalamualaikum :)