years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

30 August 2010

perlu ke ?

perlu ke mereka cakap macam tu ?
agak menyakitkan la jugak kan hati ni.
encik berdua , miza tak suruh pun awak berdua tengok blog miza ni.
miza tahu la , blog miza ni tak cantik pun .
tapi , suka hati miza la nak buat apa pun .
ini blog miza. Hak miza .
ada ke miza kacau hak encik berdua ?
kalau awak berdua tak nak tengok , ada ke miza paksa ?
tak kan ?
miza pun tak sudi kot nak suruh encik berdua tengok.
so, tak perlu kot encik-encik untuk berkata sebegitu rupa.
kalau encik-encik kata takde siapa yang nak tengok ,
kenapa visitor miza dah ramai ?
kenapa kenapa ?
cuba jawab .
maknanya ada juga orang yang nak masuk blog miza ni.
so , miza rasa encik-encik ni tak layak kot nak cakap macam tu.
kalau boleh , nak je miza sumpah seranah encik-encik sekalian ,
tapi nasib baik la miza dapat tahan.
takpe , SABAR tu separuh daripada IMAN , kan ?
and lagi satu , suka hati miza la nak tulis apa-apa.
tak pernah pun kacau hidup kalian kan ?
and , apa yang miza tulis dalam blog miza ni ,
berkaitan dengan miza je,
takde kaitan pun dengan korang.
Jadi , tak payah la nak cakap orang macam tu , macam ni.
kita ni sama-sama manusia. masing-masing buat silap.
Semua orang tak sempurna.
Jadi , tak perlu kot banyak komen pasal orang lain .
Diri sendiri pun belum tentu lagi bagus dari semua aspek , kan ?
Harap- harap dapatlah kita ambil iktibar , InsyaALLAH.
*urghh, miza dah geram sangat kot tadi. tapi , still tahan lagi. *

28 August 2010

terharu.

okay , sambungan ketiga pasal birthday. (:
banyak kot yang miza nak cerita ni.
huhu. terima kasih kepada classmate yang wish.
terharu . segan pun ada. batak pun ada gak. ye la . orang tak pernah sambut birthday masa sekolah . heee ;D
pastu miza jumpa la dengan abang syamil petang selasa tu.
sebelum pergi berbuka puasa dengan kawan-kawan.
tak sabar nak tunggu keputusannya. (:
lepas tu pergi la NEWS.COM sebelum pergi KFC .
call diorang tak dapat. miza beli REMAJA & YEZZ! . haha. macam budak kecik .
jalan jalan sampai KFC.
pastu berbuka la dekat sana.
terima kasihla dekat Zikry , Khai , Fyza , Syira & Nat sebab sudi nak sambut birthday miza.
nak nanges kot time tu , tapi tak boleh nak keluar air mata nie.
best sangat masa main suap-suap tu. :D
mmg best sangat walaupun sederhana.
Gambar ada kat Zikry , tunggu je bila dia nak bagi.
pastu Zikry bagi hadiah , Khai bg kad. Fyza bg hadiah jugaa. terima kasih. (:
malam tu Ana Call miza. terima kasih Ana sbb Ana still ingat birthday miza.
miza call ramai orang hari tu. Teah dongsaeng , Adekk , Adek Aman , Bqya , Syira , Ana , tak ingat laa. tapi mmg ramai la yang miza call.
Dengan Teah dongsaeng kot yang paling lama.
huhuhu. okay .
paling terharu . Shuhada samtaj call miza. best sangat. terharu sangat.
pastu dia ada cerita yang diorang tulis kat whiteboard nama miza skali.
terharu sangat. miza da takde kat sana pun tapi diorang still lagi ingat kat miza.
and and ,
Happy birthday to Amanina , Shamier Amirul , Izzatul Fadzla, and sape lagi sorang ntah shu cakap.
HAPPY BIRTHDAY!
Yesung Oppa , happy birthday too ! (:

thank you . (:

okay , still on the topic my birthday. just wanna talk about my international friends. (:

Nicole unnie ; Happy Birthday to my dongsaeng Nurhamizah Hamzah.. saengil chuckahae :)

thanks unnie. i'm glad that i know you. i really love you . let me tell you this. she's a very supporting unnie. she's always help me whenever i have problems. thanks very much unnie.

Jenny dongsaeng ; happy happy birthday unnie. lovelots :)

my lovely dongsaeng. really love her. i'm glad that you're back. (:

Elaine Unnie ; HAPPY BIRTHDAAAAAAAAAAAAAAAAAAY~ I WISH MORE SEOKYU O YOUR DAY :D

the newest international friend. huhu. thanks for the wish unnie. yeah, we're SeoKyuWires. :D

Michelle Dongsaeng ; Happy birthday unnie!

my cute dongsaeng , miss her so much ;D
there's more. Honey dongsaeng . miss her.
one more. Gillian. the newest after i know Elaine unnie.
i'm glad actually that i have international friends. we're sharing the same interest.
we're SEOKYU SHIPPER or known as SeoKyuWires. yeahhhh!
and thank you to all that wish me at SOSHIFIED.

terima kasih :)

hai kawan-kawan . bertemu lagi kita ya (:
okay la . miza mahu cerita pasal birthday miza hari tu.
24 Ogos 2010.
okay , tahun ni sederhana sahaja .
first , sebab disambut dalam bulan ramadhan.
jadi , tak perlu kot meriah sangat.
tapi , tahun ni special sikit kot sebab tahun ni disambut masa sekolah .
bukan CUTI SEKOLAH.
heee, selama 11 tahun miza belajar , first time kot sambut kat sekolah.
ngee~
okay , kat sini miza nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang wish birthday miza.
terharu kot. :)
MESEJ.
mira ariffin ; Happy birthday to Nurhamizah Hamzah. Semoga berjaya dalam semua perkara. Semoga Allah melindungi dan merahmatimu. Jadilah orang yang paling bahagia di dunia ini. sayang kau!
syira zulkifley ; Salam. MYZA! selamat ari lahir. mge ko dpnjgkn umo dn murah rezeki.gud luck in ur spm ek!! yeah!haha..
farisha ; Miza! hepy bufday k, muge pnjg umo n dmurhkn rezzeki,,chyok dlm SPM, dadaa.
Khai ; yayy! happy birthday to yesung & myza ;) be healthy~
Teah dongsaeng ; Millions Of Greetings! Thousands Of Colours! Hundreds of Wishes! Kg's Of Cakes! Lot's Of Smiles! That's What I Ask God 2 Give U Thruout ur Life. HaPpY BirthDay......
Katie Unnie ; Saengil chukka hamnida..happy birthday 2 you..epi brtday 2 myza..saengil chukka hamnida..*clapclap* sgja wish lmbt..sbb nk jd org trakhr yg wish ko..
Hanan unnie ad wish , tp terdelete la pulak dalam inbox. sorry unnie. :(
Syikin ; Epy Besday 2 u on 24 ogos.smoge pnjg umo n mrh rezki. all da bez 4 spm! senyum sokmo! jmpt2 r dtg uma. hahaha.
terima kasih yang ada wish kat FB , Tagged . tapi terkejut kot sbb tade sape yg wish kat myspace. hahaha.

hai hai :D

Assalamualaikum .
hai kawan kawan.
sungguh rindu betul miza ngan blog nie. huhu.
lame betul tak update. huhu. ingat nak update pasal birthday.
tapi kan , miza rasa panjang kot . nak tulis . huhu.
tapi kann , miza akan tulis jugak .
nak lepaskan geram nie. hehehe.
:D

25 August 2010

thanks.

thanks to everyone who had wished for my birthday~
the best birthday i ever had :D

23 August 2010

macam - macam.

Assalamualaikum .
hai semua.
FUHHHH~ macam2 kot yang jadi hari ni.
pening kepala. waktu rehat pergi la jumpa kawan kan .
huh. dia pun ada masalah juga. hasrat di hati lain . lain pulak yang kitorang sembang.
sembang punya sembang sampai lambat masuk kelas.
Ustazah Hamsah , minta maaf ya. (:
masuk2 kelas. duduk la.
pastu tengok gambar yang Zikry lukiskan.
Terkejut gila kot bila gambar itu telah diconteng .
yang peliknya bukan aku seorang je yang kena , Fyza sekali kot.
memang pelik kot. tak tahu siapa yang buat.
tak tahu lah siapa yang menganiaya kitorang bulan Ramadhan ni.
semoga mereka mendapat petunjuk dan hidayah . AMIN.
memang sedih sangat bila orang buat kita macam ni.
huhu. masa ICT yang best kot.
aku duduk atas lantai. huhu. malas kot nak duduk atas kerusi .
pastu belajar pasal Information System . best sangat.
latihan pun seronok. hehe. hilang la sedih kot.
tapi tak semua la .
macam mana aku nak terus terang kat dia ek ?
aiyooo =.=
tak tahu nak buat apa lagi.

just for you ~

this is Jenny Reyes .
a.k.a Jenny Maknae .
i call her Jenny dongsaeng.
she's so cute & lovely .
Jenny , please don't be weak .
you know , I will support you & always stay beside you in any situation.
sincerely , I rarely log in to SOSHIFIED , but seriously i really love your fics.
i'm kinda shocked when people accused you like that .
i hope that you can be strong , girl .
you know , it's kinda normal when two different story had same plot but different settings.
you know what i mean right ?
i think that you had made a good decision ,
but i'll miss your fics :(
i can't accept this one thing.
why is that words was so harsh ?
PLAGARIZED , NO SHAME .
it's kinda rude you know,
at least she can talk in a better way you know.
i don't know but i feel the pain too .
i'm so sad when people accused my precious dongsaeng bad things.
I JUST CAN'T ACCEPT IT!
i don't want to fight , so i just write in my blog to reduce my anger.
So Jenny , please be strong because there're people around you that care about you.
and i want you to know that I REALLY REALLY LOVE & CARE about YOU!
So , i want the old Jenny come back to me.
Cheerful , cute & happy dongsaeng.
okay ?
p/s : i miss you , you know ?