years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

30 August 2010

perlu ke ?

perlu ke mereka cakap macam tu ?
agak menyakitkan la jugak kan hati ni.
encik berdua , miza tak suruh pun awak berdua tengok blog miza ni.
miza tahu la , blog miza ni tak cantik pun .
tapi , suka hati miza la nak buat apa pun .
ini blog miza. Hak miza .
ada ke miza kacau hak encik berdua ?
kalau awak berdua tak nak tengok , ada ke miza paksa ?
tak kan ?
miza pun tak sudi kot nak suruh encik berdua tengok.
so, tak perlu kot encik-encik untuk berkata sebegitu rupa.
kalau encik-encik kata takde siapa yang nak tengok ,
kenapa visitor miza dah ramai ?
kenapa kenapa ?
cuba jawab .
maknanya ada juga orang yang nak masuk blog miza ni.
so , miza rasa encik-encik ni tak layak kot nak cakap macam tu.
kalau boleh , nak je miza sumpah seranah encik-encik sekalian ,
tapi nasib baik la miza dapat tahan.
takpe , SABAR tu separuh daripada IMAN , kan ?
and lagi satu , suka hati miza la nak tulis apa-apa.
tak pernah pun kacau hidup kalian kan ?
and , apa yang miza tulis dalam blog miza ni ,
berkaitan dengan miza je,
takde kaitan pun dengan korang.
Jadi , tak payah la nak cakap orang macam tu , macam ni.
kita ni sama-sama manusia. masing-masing buat silap.
Semua orang tak sempurna.
Jadi , tak perlu kot banyak komen pasal orang lain .
Diri sendiri pun belum tentu lagi bagus dari semua aspek , kan ?
Harap- harap dapatlah kita ambil iktibar , InsyaALLAH.
*urghh, miza dah geram sangat kot tadi. tapi , still tahan lagi. *

No comments:

Post a Comment