years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

28 August 2010

terharu.

okay , sambungan ketiga pasal birthday. (:
banyak kot yang miza nak cerita ni.
huhu. terima kasih kepada classmate yang wish.
terharu . segan pun ada. batak pun ada gak. ye la . orang tak pernah sambut birthday masa sekolah . heee ;D
pastu miza jumpa la dengan abang syamil petang selasa tu.
sebelum pergi berbuka puasa dengan kawan-kawan.
tak sabar nak tunggu keputusannya. (:
lepas tu pergi la NEWS.COM sebelum pergi KFC .
call diorang tak dapat. miza beli REMAJA & YEZZ! . haha. macam budak kecik .
jalan jalan sampai KFC.
pastu berbuka la dekat sana.
terima kasihla dekat Zikry , Khai , Fyza , Syira & Nat sebab sudi nak sambut birthday miza.
nak nanges kot time tu , tapi tak boleh nak keluar air mata nie.
best sangat masa main suap-suap tu. :D
mmg best sangat walaupun sederhana.
Gambar ada kat Zikry , tunggu je bila dia nak bagi.
pastu Zikry bagi hadiah , Khai bg kad. Fyza bg hadiah jugaa. terima kasih. (:
malam tu Ana Call miza. terima kasih Ana sbb Ana still ingat birthday miza.
miza call ramai orang hari tu. Teah dongsaeng , Adekk , Adek Aman , Bqya , Syira , Ana , tak ingat laa. tapi mmg ramai la yang miza call.
Dengan Teah dongsaeng kot yang paling lama.
huhuhu. okay .
paling terharu . Shuhada samtaj call miza. best sangat. terharu sangat.
pastu dia ada cerita yang diorang tulis kat whiteboard nama miza skali.
terharu sangat. miza da takde kat sana pun tapi diorang still lagi ingat kat miza.
and and ,
Happy birthday to Amanina , Shamier Amirul , Izzatul Fadzla, and sape lagi sorang ntah shu cakap.
HAPPY BIRTHDAY!
Yesung Oppa , happy birthday too ! (:

No comments:

Post a Comment