years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

31 October 2010

important announcement!

hello hello my readers ,
;D
this is going to be the last post for this month ,
and i will take break from blogging , facebooking , formspringing , and tweeting .
this is because i have to fulfill my promise to mum ,
i promised mum that i'll never using the computer starting November until my exam finish .
it's going to be one and half month .
my exam start on 23rd nov and finish on 15th December .
so , i want to focus more on my study .
i'm going to miss you guys .
my silent reader, my stalker , and anyone who visit my blog even my friends who always support me .
hanan unnie , ana , kak alin , adekk , faraaa .
nicole unnie , jenny , michelle , honey :D
please wish me luck for my SPM exam!
i really wanna do well and get flying colour and fulfill my dream :D
BYE BYE guys!

singapore~

just wanna tell you guys .
my mum just come back from singapore.
ada lawatan apa ntah kan , tatau la pulakk .
hahaha. tapi , mak pergi secara group .
dengan cikgu2 sks24 ,
sampai rumah kul 4.30 pagi tadi .
hurm ,
mak belikan t-shirt untuk , miza , abang ngan dani .
utk kakak ngan mimah , mak belikan dress .
wahhh~ mau jugak !
tapi mak cakap ,
miza dah beli utk jamuan tuhh ,
so , mak belikan t-shirt je .
--"
kenapalah mak pegi lepas miza punya event .
tape la .
then , mak belikan beg , jam , dompet .
tapi bukan semuanya utk miza .
hahaha. bahagi bahagi .
ada jugak mak belikan untuk nenek ngan makcik .
:D
Thanks Mak!
suka suka !
sangat seronok .
t-shirt miza tu warna pink tauu .
heee~ tak minat pink tapi warna tuh lawa.
:D

30 October 2010

picture coming!


with ammar >.<
TKP niehh , hahaha .

bunga di atas meja . :D

comel kan ? :D

fyza , miza and ammar :D

nak promote gigi miza yang putihh nie :D

with syahmi fizuann

sedap wooo~

menikmati mushroom soup .
wan & syera interframe . hahaha .

budak batak suju , fazlin .
okay , bukan dia je , miza pun sama :D

fyza , khai , miza & syera .
:)

from left , hanis , fyza , khai , miza , syera , wan , adib, shafiq :D

with amoi chantek , chan ai ling :D

aiikkk ? hee , ada lagi rupanya gambar ni ?

fyza said ,
i'm like giant and he's the dwarf .
:P

from left ; fiqa, fyza , syera , tiqa , miza & khai .
:D
*diorang semua kecik , miza je yang besar --"*
seriously , suka sangat gambar nie *winkwink* purple , my fav!
banyak lagi , tapi malas nak letak banyak banyak . amek mana yg the best aja .
:D

hehehe :D

jalan jalan bersama jiahh :D
jiah tak ingat rumah dia kat mane ,,
hehe ,
random je ni .
tatau nak cite ape ,
btw , dah dapat dah gambar dari fyza . XD
hehehe .
nak tgok ke ?
ta payah la . buruk .
tak cantik punnn :D
heheh .
tengokla macam mane nanti . hahaha.

lucky number :D

todayy 30th October 2010 ,
i got 3000 visitor ,
love this :D

29 October 2010

jamuan :D

okayy ,
hari ni miza ada jamuan LEMBAGA Pemimpin Pelajar 2010 ,
tak ramai punn yang attend ,
dalam 80 orang ,
bertempat di Holidayy Villa Subang Jaya ,
haha,
dekat je ngan hoSPital yg dulu miza selalu pegi .
huhu .
best la .
makanan dye mmg sedap ,
tempat pun selesa sangat .
and and , miza yg selalunya tak bertuah ,
tiba-tiba bertuah pulak .
dapat cabutan bertuah pulak .
:D
so , nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga ,
kepada semua yang dah bertungkus lumus ,
buat majlis ni ,
seriously mmg puas hati la .
service pun mantap .
:D
sangat gembira sbb ada special reason , hehehehe .
additional reason , *winkwink*
yang tahu tu diam diam je la ye XD
so, overall okay ,
out of 10 , i give 7 !
:D
END !
serious penat , hehe .
gambar gambar mungkin akan diupload ,
so , tunggu je la .
:D
p/s ; masa miza nak naik bas pegi Subang , nampak awak naek motor dengan Shah . lama kot tak nampak awak kat skola . rajen study la tuh . GOOD LUCK! :D

kawan je kan ?

hurmmm ,
MALU sangat tauuu , >.<
kawan kawan miza usik miza ,
awak awak , kita kawan je kan ?
nothing special right ?

28 October 2010

gila hari ni .

huhu .
woahh~
naik gila ohh miza duduk depan amin & najib .
pening kot kepala dengan diorang tuh ,
asyik buat lawak ,
pastu buat bising dalam kelas .
pecah perut miza gelak .
pastu ,
mula lah datang sakit kepala .
ngantuk pun ada .
masa buat agama,
tak tahan kot sakit kepala .
cari jawapan tak jumpa pulak tuhh ,
fedup sudahhh ,
hurm , tu je kot .
wah waah , tadi ammar tegur miza :D
>.<
sangat gembira , hahahahhaha ,
eh eh awak , miza dah nampak rambut baru awak .
kelakar la jugak . not bad jugak la .
hehehe :D
p/s ; esokk , ta sabar . mesti kelakar bila pakai baju tu . hhahaha XD

26 October 2010

hohoho.

yeahh ~ dah tau result dahhh~
hurm , teruk teruk .
nak tau ke ?
okay , miza tunjuk .
tapi jangan bagitahu sesiapa ek ?
kite-kite je yg tahu je tauu~
hahaha :D
3A2A-2B+1C1E1G
teruk seyhhh~
i must try my hardest .
wish me luck eyhhh .
and tgok ranking keseluruhan kan .
teruk laa.
dapat num 9 .
hurm , tapi pada miza ,
num tu tak penting ,
yang penting sebenarnya GRED !
hoho . tak pandang sangatla num tu .
miza betul betul kena tingkatkan ADDMATH , CHEMIST , PHYSICS , EST.
SEJARAH pun kena improvekan lagi.
padan muka , sapa suruh tak baca buku kan ?
hurm ,
and then , jumpe pn . azlin .
mintak tolong dia translatekan result report yang abg syamil bagi hari tu .
:D
kebanyakannya mmg betul .
hohoho.
yeahh~
thanks teacher for helping me .
:D
miza punye personaliti warna biru
my mate relationship mesti orang yang ada personaliti GOLD .
so , sekarang ni nak cube mntak kat abang syamil gold personality punye result .
:D
hahaha.
gatal . hehehe .
tadela .
itu pun kalau abg syamil nak bagi . kalau tak bagi pun tape ,.
miza tak kisah ,
tapi teringin nak tau ape lagi personality yang ada .
p/s ; tahniah awak . num 2 dalam kelas . num 29 keseluruhan . tabik springlaa ngan awak :D

wahh~

assalamualaikum .
hye hye . ;D
okayy , nak cite ,
kan SPM dah nak dekat ,
jadi sekolah pun buatlah kelas GEMILANG !
yeahhh~
mintak mintak result kita pun GEMILANG juga ye~
AMIN!
hurm ,
utk kelas gemilang ni kan ,
kedudukan mesti duduk time exam ,
tapi tak ikut senarai nama ,
apa lagi kan ,
miza mmg nak sangat duduk tepi tingkap yang menghadap ke rumah hijauu tuu .
akhirnya dapat jugakkkk!
yeah yeahhh~
heee:D
tade special reason punn ,
bukann sebabb dia eyhhh :P
tapi miza mmang nak sgt seat tepi tingkap .
bole tengok nature .
i'm a nature lover . :D
mmg seronok .
boleh sihatkan mata pandang benda-benda semulajadi ni .
hurm ,
masa kelas EST ,
gabung ngan kelas ST ,
nak nak kene buat 3 person for one group .
taknak semua satu kelas , taknak semua satu jantina , taknak semua satu bangsa .
so , campur campur kan .
pardhee ngan chen ajak miza join group diorang .
wahh~ gila awkward lahh~ malu malu .
haha.
diorang speaking . dah la laju . tak paham miza .
hee :D
so , bahagi kan kerja .
sorang satu isi .
masa tengah buat isi tuh ,
otak boleh blank pulak . macam blur je .
pandang diorang , rilek je dorang buat. hehehe .
mmg janggal gila buat kerja ngan diorang .
tapi lama-lama best .
yela , bak kata pepatah 'tak kenal maka tak cinta' kan ?
hehe ,
mmg seronok la buat keje ngan diorang .
sporting , kelakar , helpful .
mmg besh :D

22 October 2010

wahhh~

yeahhh ~
baru balik dari jamuan Silaturrahim penduduk Jalan Kubis
yeahh~
best la makanan dia .
sangat suka :D
laksa + mee + bihun + nuget + dadih + air oren + jagung + burger + tembikai susu + tembikai
banyak kan ?
mmg sedap , marvellous .

trial ~

Assalamualaikum ,
hello my readers,
thanks for always visiting my blog .
just finished my trial exam ,
and the result was like =.='
hard to explain ,
it's BAD BAD BAD .
yeah , i'm grateful for what i've got .
that's my effort after all ,
so , i deserved to get that result .
haiyaaa~
seriously , i need to double my effort to get an excellent result .
but , i don't want myself to be like this .
Messy Myza ? good combination of my name but that's not definitely me .
i'm not going to be like girl in the picture .
i'm going to be sent to the hospital . :P
23rd November 2010 ,
the SPM Examination Day .
yeahh~
just few weeks from now .
really short .
wish me luck , everyone~
i'm so scared .
yeah , and i can't forget Allah , The One Who Create us , Human .
seriously , i want A+ for all my result
wish me luck again!