years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

26 October 2010

hohoho.

yeahh ~ dah tau result dahhh~
hurm , teruk teruk .
nak tau ke ?
okay , miza tunjuk .
tapi jangan bagitahu sesiapa ek ?
kite-kite je yg tahu je tauu~
hahaha :D
3A2A-2B+1C1E1G
teruk seyhhh~
i must try my hardest .
wish me luck eyhhh .
and tgok ranking keseluruhan kan .
teruk laa.
dapat num 9 .
hurm , tapi pada miza ,
num tu tak penting ,
yang penting sebenarnya GRED !
hoho . tak pandang sangatla num tu .
miza betul betul kena tingkatkan ADDMATH , CHEMIST , PHYSICS , EST.
SEJARAH pun kena improvekan lagi.
padan muka , sapa suruh tak baca buku kan ?
hurm ,
and then , jumpe pn . azlin .
mintak tolong dia translatekan result report yang abg syamil bagi hari tu .
:D
kebanyakannya mmg betul .
hohoho.
yeahh~
thanks teacher for helping me .
:D
miza punye personaliti warna biru
my mate relationship mesti orang yang ada personaliti GOLD .
so , sekarang ni nak cube mntak kat abang syamil gold personality punye result .
:D
hahaha.
gatal . hehehe .
tadela .
itu pun kalau abg syamil nak bagi . kalau tak bagi pun tape ,.
miza tak kisah ,
tapi teringin nak tau ape lagi personality yang ada .
p/s ; tahniah awak . num 2 dalam kelas . num 29 keseluruhan . tabik springlaa ngan awak :D

2 comments:

  1. 5A's?
    okie ape.
    ala addmath, time kitorang pun satu kelas failed mse trial ;p
    hwaiting!

    ReplyDelete
  2. sikit je tuh , target 7A , hehe, kelas miza 3 orang je lulus. hurm, thanks kak hanan :D

    ReplyDelete