years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

29 October 2010

jamuan :D

okayy ,
hari ni miza ada jamuan LEMBAGA Pemimpin Pelajar 2010 ,
tak ramai punn yang attend ,
dalam 80 orang ,
bertempat di Holidayy Villa Subang Jaya ,
haha,
dekat je ngan hoSPital yg dulu miza selalu pegi .
huhu .
best la .
makanan dye mmg sedap ,
tempat pun selesa sangat .
and and , miza yg selalunya tak bertuah ,
tiba-tiba bertuah pulak .
dapat cabutan bertuah pulak .
:D
so , nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga ,
kepada semua yang dah bertungkus lumus ,
buat majlis ni ,
seriously mmg puas hati la .
service pun mantap .
:D
sangat gembira sbb ada special reason , hehehehe .
additional reason , *winkwink*
yang tahu tu diam diam je la ye XD
so, overall okay ,
out of 10 , i give 7 !
:D
END !
serious penat , hehe .
gambar gambar mungkin akan diupload ,
so , tunggu je la .
:D
p/s ; masa miza nak naik bas pegi Subang , nampak awak naek motor dengan Shah . lama kot tak nampak awak kat skola . rajen study la tuh . GOOD LUCK! :D

1 comment: