years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

26 October 2010

wahh~

assalamualaikum .
hye hye . ;D
okayy , nak cite ,
kan SPM dah nak dekat ,
jadi sekolah pun buatlah kelas GEMILANG !
yeahhh~
mintak mintak result kita pun GEMILANG juga ye~
AMIN!
hurm ,
utk kelas gemilang ni kan ,
kedudukan mesti duduk time exam ,
tapi tak ikut senarai nama ,
apa lagi kan ,
miza mmg nak sangat duduk tepi tingkap yang menghadap ke rumah hijauu tuu .
akhirnya dapat jugakkkk!
yeah yeahhh~
heee:D
tade special reason punn ,
bukann sebabb dia eyhhh :P
tapi miza mmang nak sgt seat tepi tingkap .
bole tengok nature .
i'm a nature lover . :D
mmg seronok .
boleh sihatkan mata pandang benda-benda semulajadi ni .
hurm ,
masa kelas EST ,
gabung ngan kelas ST ,
nak nak kene buat 3 person for one group .
taknak semua satu kelas , taknak semua satu jantina , taknak semua satu bangsa .
so , campur campur kan .
pardhee ngan chen ajak miza join group diorang .
wahh~ gila awkward lahh~ malu malu .
haha.
diorang speaking . dah la laju . tak paham miza .
hee :D
so , bahagi kan kerja .
sorang satu isi .
masa tengah buat isi tuh ,
otak boleh blank pulak . macam blur je .
pandang diorang , rilek je dorang buat. hehehe .
mmg janggal gila buat kerja ngan diorang .
tapi lama-lama best .
yela , bak kata pepatah 'tak kenal maka tak cinta' kan ?
hehe ,
mmg seronok la buat keje ngan diorang .
sporting , kelakar , helpful .
mmg besh :D

No comments:

Post a Comment