years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

22 August 2011

mereka datang :D

Assalamualaikum. okay , ini nak cite pasal classmate miza mase upper form dulu ;) hehehe. ini kebetulan je. miza pun tatau macam mane dorang boleh datang KMS :) hehehehe.

waktu tu , miza baru je abes kuliahhhh. so, balik2 . tgk ade msg dari zikry. dia pesan suhhh pegi kat astaka (tmpat orang main sukan) hehehe. ;) terkejut gakkk lahhh. miza solat , then kuar , pastu , memula cari tak jumpa . berjalan lahh miza kat sekitar tmpat orang main sukann . try cari zikry . pastu boleh pulak nampak oppa main bola tampar, aisehhh . sebuk je. hahahhaa. 

Last2, nampak juga :) zikry datang KMS nak jumpa kawan dia , then terkejut sbb darwish datang sekali. huhu. then , miza g la approach dorang , pastu miza naik kete dgn darwish , :P zikry ngan kawan dia jalan kaki. hehehe. waktu nak masuk dalam kete , oppa pandang lagi . aisehh , mamat ni nak ape? tumbuk kanngg. huhu. 

darwish bawak kete , kecut jantung miza. hahaha. pastu , miza sembang2 ngan darwish , hehehe. amboi, dah pandai cakap utara dahhh. pekat pulak tu. dia dapat uitm PP . hehehe. and yg bagusnya, dia jadi ketua blokkk. and darwish dah hensem! hahaha :P 

zikry pulak ngan kawan dia. miza ngan darwish dah bosan tunggu .  haihhhh. sabar je la -.-


pastu naik kete g orion . best ahhh (okayy, nampak sangat batak naik kete :P) heheh. miza belanja dorang minum. hhahahaha. air bujang je . pergghhhh , ayat tak leh blaaaa. hahaha. mase ni , kene jaga2 sikit sbb ustaz sayuti ade kot kat situ. miza terpaksa menjarakkan diri sbb takut kene tegur. dah lahh lepak kat kafe lelaki. hehehhehe :)



anyway, thanks lahh sbb sudi nak jumpa akuu . :) 

21 August 2011

larian 1 malaysia di KMS :)


Assalamualaikum . okay , ari ni nak cite pasal 1 Murid , 1 Sukan , 1 Malaysia. hehehhehehehehe. okay , bebudak matrik pun tak terlepas daripada melakukan larian tersebut. kitorang buat larian dalam KMS je. hehehe. konon2 buat 2 roundla kannn , tapi miza ngan member miza wat 1 suku round je .sbb ape ye ? sbb dah kene panggil balik oleh lecturer :) hehehhe. lpas lari2 tu , kitorang wat majlis penutupan mini kakom. tahniah lahhhhh MODUL 3 ye~ hahahha. tape2 , MODUL 2 tetap terbaek ~ :) hehehe. yg penting waktu tu , dikir barat MODUL 2 yg terbaek. sbb ape ye ? sbb ade ehem2 . hahahha. cite lame2. tak payah ingat . skang miza dah ada yang baru . abah <3 hahahha :P 





i heart you guys :) 

selepas habes segala bende2 tu , kitorang g banting melantak mcd , hahaha. lepas gian. tapi mmg ramai gila ahhhhh orang kat mcd time tuhhhh . rimas ! hahaha. pstu , g secret recipe . hahaha. jalan2 . best best . gambar kat atas sekali tu masa kat secret :) hehhehehe . best ahhhhhh ~ :)

ajk blok & mppb :)

assalamualaikum. :) hehehe. bertemu kembali kita dalam siri membalas dendam amazingmyza. hahaha. ayat tak boleh bla langsung~ :D  hehehe. okay , kali ni miza akan balas dendam dgn menulis ttg mcm mane boleh tersangkut jadi ajk blok mira :D 

pada satu malam waktu orientasi , selesai habis slot program utk hari itu (tak dapat kenalpasti hari ape) kitorang kene stay kat dataran blok mira tuhhh, utk pemilihan ajk blok , bla bla bla bla , bygkan , dah kul 1 lebih , kitorang punyelahhh penat kannn , masing2 nak cepat , ramai yg volunteer and miza antara salah sorangnye, sbb malas nak lame2, sbb tau masing2 penat, then jadilah miza ketua aras tingkat 4 (east) . wahhh, jgn memain , tough jugak tauu tugas ni. time orientasi mmg kne bgun awal utk pastikan semua dah bgun. huhuhu. 

lpas tu , mmg best lahhh sbb waktu bdk second intake , kitorang jadi pembantu mppb , hehehe. lebih kurang cam fasi lah jugakkk. huhu. tapi bukan fasi. kitorang pembantu je. hehehe. tapi mmg bestlahhhh :) sangat seronok. pengalaman kann, susah nak dapat tu wooo~ hidup cuma sekali, so kita enjoy! :D hehehehehe. 






 ajk isimas , rasa dah rapat sgt ngan diorang time mpbb 2nd intake ni. 

rindu :')

 syira yang comel, 

antara ajk blok mira :) 

 hana, ajk aras 4 , 
skarang roomate miza. :) 


ketua blok mira, 
ezzy :) 


sekarang miza dah tak ddk tgkat 4 sbb semua budak aras 4 kene turun kosongkan tgkt 4. so, tgkt 4 mmg tak berpenghuni :) hehehe. miza turun ground floor dan jadi ketua aras ground floor :) hehehehehe. semua ajk kat tgkt 4 mmg sume trun ground floor. tapi , sdih sgt , sbb penolong miza , ati dah keluar KMS. dia pergi time mggu mppb 2nd intake. ade tgkp gambar ngan dia , tapi taktau fb dia. tape2 , nanti nak contact dia lagi. kalau ada rezeki , insyaALLAH :) 

06 August 2011

salam ramadhan al-mubarak

semoga anda semua dilimpahkan rezeki dan keberkatan di bulan yang mulia ini.

insyaALLAH. 

p/s ; dah 2 tahun kan? harap awak setia ngan saya. insyaALLAH :)
maaf sekali lagi buat mereka yang menanti full-update dari miza. 
tunggu ye. i'm not ready yet. busybusybusy.