years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

21 August 2011

ajk blok & mppb :)

assalamualaikum. :) hehehe. bertemu kembali kita dalam siri membalas dendam amazingmyza. hahaha. ayat tak boleh bla langsung~ :D  hehehe. okay , kali ni miza akan balas dendam dgn menulis ttg mcm mane boleh tersangkut jadi ajk blok mira :D 

pada satu malam waktu orientasi , selesai habis slot program utk hari itu (tak dapat kenalpasti hari ape) kitorang kene stay kat dataran blok mira tuhhh, utk pemilihan ajk blok , bla bla bla bla , bygkan , dah kul 1 lebih , kitorang punyelahhh penat kannn , masing2 nak cepat , ramai yg volunteer and miza antara salah sorangnye, sbb malas nak lame2, sbb tau masing2 penat, then jadilah miza ketua aras tingkat 4 (east) . wahhh, jgn memain , tough jugak tauu tugas ni. time orientasi mmg kne bgun awal utk pastikan semua dah bgun. huhuhu. 

lpas tu , mmg best lahhh sbb waktu bdk second intake , kitorang jadi pembantu mppb , hehehe. lebih kurang cam fasi lah jugakkk. huhu. tapi bukan fasi. kitorang pembantu je. hehehe. tapi mmg bestlahhhh :) sangat seronok. pengalaman kann, susah nak dapat tu wooo~ hidup cuma sekali, so kita enjoy! :D hehehehehe. 






 ajk isimas , rasa dah rapat sgt ngan diorang time mpbb 2nd intake ni. 

rindu :')

 syira yang comel, 

antara ajk blok mira :) 

 hana, ajk aras 4 , 
skarang roomate miza. :) 


ketua blok mira, 
ezzy :) 


sekarang miza dah tak ddk tgkat 4 sbb semua budak aras 4 kene turun kosongkan tgkt 4. so, tgkt 4 mmg tak berpenghuni :) hehehe. miza turun ground floor dan jadi ketua aras ground floor :) hehehehehe. semua ajk kat tgkt 4 mmg sume trun ground floor. tapi , sdih sgt , sbb penolong miza , ati dah keluar KMS. dia pergi time mggu mppb 2nd intake. ade tgkp gambar ngan dia , tapi taktau fb dia. tape2 , nanti nak contact dia lagi. kalau ada rezeki , insyaALLAH :) 

No comments:

Post a Comment