years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

22 August 2011

mereka datang :D

Assalamualaikum. okay , ini nak cite pasal classmate miza mase upper form dulu ;) hehehe. ini kebetulan je. miza pun tatau macam mane dorang boleh datang KMS :) hehehehe.

waktu tu , miza baru je abes kuliahhhh. so, balik2 . tgk ade msg dari zikry. dia pesan suhhh pegi kat astaka (tmpat orang main sukan) hehehe. ;) terkejut gakkk lahhh. miza solat , then kuar , pastu , memula cari tak jumpa . berjalan lahh miza kat sekitar tmpat orang main sukann . try cari zikry . pastu boleh pulak nampak oppa main bola tampar, aisehhh . sebuk je. hahahhaa. 

Last2, nampak juga :) zikry datang KMS nak jumpa kawan dia , then terkejut sbb darwish datang sekali. huhu. then , miza g la approach dorang , pastu miza naik kete dgn darwish , :P zikry ngan kawan dia jalan kaki. hehehe. waktu nak masuk dalam kete , oppa pandang lagi . aisehh , mamat ni nak ape? tumbuk kanngg. huhu. 

darwish bawak kete , kecut jantung miza. hahaha. pastu , miza sembang2 ngan darwish , hehehe. amboi, dah pandai cakap utara dahhh. pekat pulak tu. dia dapat uitm PP . hehehe. and yg bagusnya, dia jadi ketua blokkk. and darwish dah hensem! hahaha :P 

zikry pulak ngan kawan dia. miza ngan darwish dah bosan tunggu .  haihhhh. sabar je la -.-


pastu naik kete g orion . best ahhh (okayy, nampak sangat batak naik kete :P) heheh. miza belanja dorang minum. hhahahaha. air bujang je . pergghhhh , ayat tak leh blaaaa. hahaha. mase ni , kene jaga2 sikit sbb ustaz sayuti ade kot kat situ. miza terpaksa menjarakkan diri sbb takut kene tegur. dah lahh lepak kat kafe lelaki. hehehhehe :)



anyway, thanks lahh sbb sudi nak jumpa akuu . :) 

1 comment:

  1. ahaaa kemain ye miza >.<

    owhh kat KMS rupenye ye. hehe. syiok ah tue cuti. nyampah aii! HAHAHAH

    ReplyDelete