years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

21 August 2011

larian 1 malaysia di KMS :)


Assalamualaikum . okay , ari ni nak cite pasal 1 Murid , 1 Sukan , 1 Malaysia. hehehhehehehehe. okay , bebudak matrik pun tak terlepas daripada melakukan larian tersebut. kitorang buat larian dalam KMS je. hehehe. konon2 buat 2 roundla kannn , tapi miza ngan member miza wat 1 suku round je .sbb ape ye ? sbb dah kene panggil balik oleh lecturer :) hehehhe. lpas lari2 tu , kitorang wat majlis penutupan mini kakom. tahniah lahhhhh MODUL 3 ye~ hahahha. tape2 , MODUL 2 tetap terbaek ~ :) hehehe. yg penting waktu tu , dikir barat MODUL 2 yg terbaek. sbb ape ye ? sbb ade ehem2 . hahahha. cite lame2. tak payah ingat . skang miza dah ada yang baru . abah <3 hahahha :P 





i heart you guys :) 

selepas habes segala bende2 tu , kitorang g banting melantak mcd , hahaha. lepas gian. tapi mmg ramai gila ahhhhh orang kat mcd time tuhhhh . rimas ! hahaha. pstu , g secret recipe . hahaha. jalan2 . best best . gambar kat atas sekali tu masa kat secret :) hehhehehe . best ahhhhhh ~ :)

No comments:

Post a Comment