years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

31 December 2011

disappointment.....

Assalamualaikum

totally in disappointment. huhu . don't know what to say .
but totally huhuhu. it's hard for me. but i don't want this disappointment affect my day. i want to enjoy my day while i'm in home. Please heart, don't be so sensitive. huhuhuhuhuuhhuhuhuuhuhu.

 Till then, Assalamualaikum

26 December 2011

the last post for 2011

Assalamualaikum :)
hello peeps :)
this is going to be the last post for 2011. :(
sorry for being hiatus .
so busyy , and semester 2 has started.
need to focus more on study since my pointer is not-so-good-that-i-need-to-work-harder.
okayyyyy , feel likeeeeeeeeeeeeee urgggggggggghhhhhh,
but it's okay.
Allah always with me, my family always supporting me, my friends are there for me.
maybe a month later i'll update. okay ?
no worries my dear readers, I LOVE YOU GUYS.
thanks for reading and support me ! :)
<3



 Till then, Assalamualaikum :)

13 December 2011

selamat hari lahir :)

Assalamualaikum :)

Selamat hari lahir buat ibunda tercinta ,
ulang tahun yang ke 49 .
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ,
sentiasa tidak jemu dalam mencurahkan ilmu dan mendidik kami anak-anak ,
serta anak-anak bangsa dalam mencapai kejayaan seterusnya berbakti kepada negara.
Jangan pernah menyerah untuk berjuang sebagai ibu dan guru.
Terima kasih ibu. :)

cek jap , ade tak gambar miza ngan mak miza,
ape2pun , enjoy your day mak! Love you ! :)

*update pendek je ni. buat time maghrib . kang terlepas pulak.* :P

Till then, Assalamualaikum :)

09 December 2011

kosong. sunyi. sepi.

Assalamualaikum :)
hehehe.
okay , miza tak balek okayy cuti 3 hari ni ,

 duduk kat KMS lagi ni.
sunyi sepi je MIRA ni haaaa.
yelaaa, cuti 3 hari kann , sape yg tanak balek.
miza malas nak balek , sbb ....
dah janji ngan bqya , khai , fyza , & afzan nak jumpa cuti Krismas nanti .

taktaulahh jadi ke tak. InsyaALLAH dipermudahkan urusan kami. AMIN.
hurm , ape2punn , result PSPM pun da dapat .
Sem 2 pun dah bermula.
and yang paling best , dapat jumpe abah selalu :P *okay , yg ni gedik skit*

 taktau nak tulis ape lagi . cam blur2 je ni . hehehehe :P okayyy , dadaaaaa~



Till then, Assalamualaikum :)

we can never satisfied everyone.

Assalamualaikum :)

Yeahh , people expect us to do better ,
but we tried our best ,
and don't ever regret what you have done.
because we get based on our own effort.

I'm feeling grateful . and congrats for those people that get excellent result :)

 Watch out!
I might chasing you guys from back and achieve success together.
HWAITING! :)

Till then, Assalamualaikum :)

01 December 2011

update dari KMS =.=

Assalamualaikum :)

 hai semua.
rindu laaa ngan korang. hehehehe. lame tak update.
seriouslyyy , miza akan tulis blog kalau miza rasa sangat kecewa , gembira , sedih , segala mood la yang ade kannn .
then, miza jarang update kalau miza kat matrik.
ni update pun sbb mmg nak sgt update.
seriously , i'm very disappointed with some people.
They don't really appreciate what i'm doing.
i don't really care about that, but what made me more sad was.....
they don't share what they already had , =.=
that made me so saddddddddddddddddddddd.
ohhhhhh, i feel so frustrated todayyyyyy .
bukan nak mengungkitlakannn ,
tapi sharing is caring right ?
don't be so selfish , we're in one community , urghhhhhhhh .
sabar je mak .

naseb bek ade blog. boleh legakan sikit hati ni haa.


Moral of the story ; pentingkan diri itu sangat tidak bagus untuk diri masyarakat dan komuniti kita. kalau kite ade something yg boleh bagi kebaikan untuk semua, tlg lahhh sebarkann dan beritahu rakan2 anda , jgn ambil atau buat sesuatu untuk kepentingan anda sahaja :)

bukan nak mengutuk or something. semoga kite dapat ambil iktibar :)

tu je kot.....btw, 1 Disember dah kannn ? cepatnye masa berlalu. tggl beberapa bulan je .

Anyway , Happy December. wish you guys happiness and blessness ^^

Till then, Assalamualaikum :)