years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

09 December 2011

kosong. sunyi. sepi.

Assalamualaikum :)
hehehe.
okay , miza tak balek okayy cuti 3 hari ni ,

 duduk kat KMS lagi ni.
sunyi sepi je MIRA ni haaaa.
yelaaa, cuti 3 hari kann , sape yg tanak balek.
miza malas nak balek , sbb ....
dah janji ngan bqya , khai , fyza , & afzan nak jumpa cuti Krismas nanti .

taktaulahh jadi ke tak. InsyaALLAH dipermudahkan urusan kami. AMIN.
hurm , ape2punn , result PSPM pun da dapat .
Sem 2 pun dah bermula.
and yang paling best , dapat jumpe abah selalu :P *okay , yg ni gedik skit*

 taktau nak tulis ape lagi . cam blur2 je ni . hehehehe :P okayyy , dadaaaaa~



Till then, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment