years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

01 December 2011

update dari KMS =.=

Assalamualaikum :)

 hai semua.
rindu laaa ngan korang. hehehehe. lame tak update.
seriouslyyy , miza akan tulis blog kalau miza rasa sangat kecewa , gembira , sedih , segala mood la yang ade kannn .
then, miza jarang update kalau miza kat matrik.
ni update pun sbb mmg nak sgt update.
seriously , i'm very disappointed with some people.
They don't really appreciate what i'm doing.
i don't really care about that, but what made me more sad was.....
they don't share what they already had , =.=
that made me so saddddddddddddddddddddd.
ohhhhhh, i feel so frustrated todayyyyyy .
bukan nak mengungkitlakannn ,
tapi sharing is caring right ?
don't be so selfish , we're in one community , urghhhhhhhh .
sabar je mak .

naseb bek ade blog. boleh legakan sikit hati ni haa.


Moral of the story ; pentingkan diri itu sangat tidak bagus untuk diri masyarakat dan komuniti kita. kalau kite ade something yg boleh bagi kebaikan untuk semua, tlg lahhh sebarkann dan beritahu rakan2 anda , jgn ambil atau buat sesuatu untuk kepentingan anda sahaja :)

bukan nak mengutuk or something. semoga kite dapat ambil iktibar :)

tu je kot.....btw, 1 Disember dah kannn ? cepatnye masa berlalu. tggl beberapa bulan je .

Anyway , Happy December. wish you guys happiness and blessness ^^

Till then, Assalamualaikum :)

1 comment:

  1. aku ade share kat kau kan pasal komik maid maiden tu . heee :D

    ReplyDelete