years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

30 March 2011

spm result :D

Assalamualaikum :) 
hai hai semua :) 

miza tahu semua rindu miza kann ? >.<

*terperasan kejap*
yelaaa, 
sbb semua orang dok sibuk tanye bilelahhh nurhamizah hamzah nak update bloggg 
ngee~ 

jap jap, 
kapal terbang baru nak landing nihhhh, 
jap agi , 
cite miza dah nak masuk balai ketibaan dah ni ;)

okayyy, 
miza tau cite ni dah lapuk dahhh, 
*dah berhabuk sampai boleh simpan dalam khazanah negara kot* 

ceh ceh , minggu lepas SPM candidate masing2 mengupdate cite pasal result korang kann ? 
untung lahhh sbb korang sume ada masa. 
cittt, miza tade punnn. 
ada masalah sikit & busy busy sampai dah lama tak update. 

okaylahhh, 
saya NURHAMIZAH HAMZAH ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniahhhh kepada semua calon SPM 2010 . 
Tahniah sbb berjaya mengharungi SPM dah tahniah di atas keputusan anda :) 

terima kasih kepada semua yang wish miza. :) 

alhamdulillah , result okay sangat2. bersyukur :D 
janji lulus kann ? 

jangan terlampau sedih dgn result. 
bersyukur dengan apa yang ada and kite kene pikir ada lagi orang yg kurang bernasib baik. 
jadi, *say alhamdulillah , thank you ALLAH, thank you ALLAH for my result*
tukar lirik sikit. for muslim only . 
non-muslim berdoalah ikut agama masing-masing ye 

and mesti ada sesetengah orang yang berfikiran macam ni, 
"kenapa aku belajar betul2 tapi dapat result sikit ?"
"macam mana aku boleh dapat result tinggi sangat ni? padahal aku takdelah serius mane..."

bagi miza lahhh, sebenarnya itu adalah rezeki masing2. 
terima jelah qadak dan qadar, 
insyaALLAH rezeki pasti akan berpihak pada kita. 

ceh ceh, macam ceramah pulak kann ? >.< 

well , miza berpegang pada kata2 ni lahh , 
*buat sendiri tau , tiada aktiviti penciplakan*
kejayaan tidak akan datang melalui sekuat mana seseorang itu menimba ilmu, tetapi sejauh mana kecerdikannya mengggunakan ilmu. 

Ceh , bercita-cita menjadi ahli falsafah :P 

apa2 pun , semua dah lepas, 

Run baby run , don't ever look back ~ 
let's look into the future~
so we won't regret next time~ 

okay, ni gambar2 masa amek result :D  




with my homeroom teacher & fellow friends 
left, mira, nabeela, pn.sarifah, miza*that's me!* khai, natalia, zai aka bulat, syera, 
front zikry & nina 


santhiya , bulat, khai , syera, mira, nabeela <3


mira mirae <3


khakhai <3


with pn.hazira , kauselor sekolahhh :D

with pn. normawati tajudin <3

khakhai <3


with pn.hajar <3


love this pic the most <3
with mama jus <3


with pn.siow <3


lalalallala <3 








okay, pn.azlin , :D 

terlupa nak upload gambar miza ngan pn.azlin :D 

bialahhh . 







miza nampak kecik dalam ni XD

hahahah :P


okay okay :D

done! cite dah abis ~

korang korang yg nak gamba bg email , malas sehh nak upload kt fb, lembab jadinye.

till then , anyyeong~ :) 

No comments:

Post a Comment