years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

03 February 2012

herna diana


Assalamualaikum :)



hai hai . entri pertama di bulan februari. hehehe.
lame kan tak update. hehehe.
UPS baru je abes! hehehe. so , nak bg reward kat diri sendiri nihhhh .
bace novel ~
mmg favourite miza ni. tak tipu tauuuuu.
bace novel ni best gila .
lagi best dari tgok movie kot.
bace novel dari penulis Herna Diana
serious, mmg best bace novel beliau.
sangat simple dan ringan je. tak terlampau berat ngan emosi dan seronok lahhh bace.
miza beli novel Cinta 3 Suku ni waktu sem 1.
serious best.
kakak miza yang tercinta pulak beli novel kedua akak Herna Diana atau nama blognye HD.
mmg best sangat. Akhirnya Aku Kahwin! 
kalau lah miza jadi Didi , perggghhh bahagia hidup.
ade abg angkat & family angkat yang sangat caring.
tapi , mmg menangis gila2 kot part umi & abah Didi meninggal.
Fizi tu wataknya gila2 ahhhh.
tapi , overall mmg seronok sangat.
kepada peminat novel , miza sarankan korang beli novel ni!
tak rugilahhh kalau korang beli.
pastikan korang pun ade satu k ?
okaylahhhh , tu je kot nak cerita .
permulaan yang baik pada pagi Jumaat.
Have a nice day everyone! ^^
 Till then, Assalamualaikum :)

1 comment:

  1. mizaaaaaaa ! :)
    i pon ada gak baca novel ni. memang best kannn. suka sukaaa ! :D

    ReplyDelete