years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

13 May 2012

tag yang terbiar :)

Assalamualaikum :)

helo hanan unnie. sorry sangat sbb baru je boleh nak jawab soalan  yang ditagged ni. huhuhuhuuhuh. sorry yeee. hehehhee okay okay . sekarang saya dah ready nak jawab ^^

let's go to the question ! hehehehe
purple - soalan 
hitam - jawapan


1. Latest movie yang ditonton serta pendapat tentang movie tersebut.

alamak! rasenye takde kot latest movie yang ditonton. hahahaha. bukan latest lahh tapi movie terakhir yang miza tgok "SHOMBA" ataupun "COMING SOON". movie ni 2008 punye. sorry lahh sbb miza tak penah pegi tgok wayang, so just tgok kat dalam koleksi je. huhuhuhu. cite ni agak seram. cite thailand. best jugak. unsur suspen sangat tinggi. huhuhu.cume ending die tergantung. huhuhu.

2. Lelaki mana pada tanggapan korang lebih cool dan korang lagi suka? Ahli sukan atau ahli muzik? Pilih antara dua ni je, takpayah tambah kategori lain, hehehe XP

bagi miza, dua dua ada kelebihan dan kelemahan. hehehe. tapi kann, miza mmg prefer ahli muzik. ahli sukan mmg cool , tapi ahli muzik bg miza more cool and they are more romantic. awww, hahahaha. well,  one of the character of my ideal man is good with music instrument. for me, they are very good in expressing emotion. hahaha. even diorang malu, they can express it through music. how sweet! *tgh membayangkan ni* hahahahaha :P 

3. Negeri dalam Malaysia yang paling korang suka atau teringin pergi dan kenapa.

Selangor lah negeri yg paling miza suka. well, my birth of place kan. hehehe. negeri yang miza teringin nak pergi , sabah and sarawak. teringin sangat nak g sana . well, nak pegi sana sbb teringin nak daki gunung kinabalu , nak pegi rumah panjang, nak kenal macam2 suku kat sana. 

4. Pendapat pasal isu kahwin muda. Kalau ditakdirkan berlaku pada anda, menolak ke menerima dengan hati terbuka? (cepumas betul, hahaha!)

hurm, kalau ditakdirkan berlaku pada miza, dengan CONFIRMnye miza TAKKAN TOLAK! NEVER! hahahaha. poyo jep. miza akan terima dgn terbuka. hehehehe. well, dapat mengelakkan diri dari maksiat . hehehe. lagi bagus kalau dapat bercinta lepas kahwin. kiranya tak rasa percintaan sebelum kahwin. kan manis kalau dapat mengalami perkahwinan macam tu. huhuhuhu.

5. Perlu ke pilih boyfriend / bakal suami yang ada degree atau qualification dari university? Pendapat?

well , maybe itu maybe pendapat most of girls. tapi bg miza, tak kisah punnn , asalkan dia ada latar belakang yang baek pun cukup. maksudnya ada background yang kuat utk tanggung family? 

6. Enjoy tak belajar kos yang anda belajar sekarang. Dan kalau bekerja, suka tak kerja anda sekarang.

saya tgh cuti. hahahahahaha :D 

7. Perempuan yang berusaha buat seseorang lelaki tu suka kat dia. Perigi cari timba atau cool?

dua dua kot. hahaha

8. Kerjaya impian.

penulis :) 

9. Kalau makan kat McD suka burger apa?

spicy mc chicken deluxe

10. Define 'respect' tu macam mana in your own words.

letting other people voice out their opinion , 

11. Lastly siapa yang jawab tag ini saya bagi dia tanya satu soalan yang dia nak saya jawab. Apa-apa je! :D Hehehee~

bila kita nak jumpa ni ? hehehhe. tu je kot :D 





okay , unnie, miza dah jawab! hehehehe. so , hutang dah abes ehhh ? :) 



 Till then, Assalamualaikum :)

1 comment: