years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

18 November 2016

Cerpen : Ceritera Konvokesyen

Assalamualaikum :)

Hai semua! Rasa macam dah lama tak menulis dalam blog ni. Hihihi. Memandangkan musim konvo masih hangat, miza nak ucapkan tahniah kepada semua graduan di universiti seluruh Malaysia!
Alhamdulillah, miza pun antara salah seorang graduan untuk konvo kali ni.

Sebenarnya post miza kali ni bukan lah nak cerita pasal kisah konvo miza, cuma nak berkongsi dengan korang semua tentang cerita pendek atau cerpen yang miza tulis berkaitan dengan konvo.

Dalam cerpen ni ada dua bahagian, yang mana memang pendek dan ringkas je jalan cerita. Hihi.
Kalau korang tetiba rasa rajin nak membaca, bolehlah klik gambar kat bawah ni hihihi.



Rasanya ini kot cerpen yang pertama miza tulis dalam bahasa Melayu. Sebelum ni miza selalu tulis dalam english dan post cerita tu dalam asianfanfics. Siapa tahu website tu? Hehehe. Dekat website tu majoritinya peminat k-pop. miza asah bakat miza dalam menulis dekat situ lah hihihi. Miza gunakan artis Korea sebagai karakter dalam cerita miza. hihi. Kalau ada sesiapa yg rasa nak baca fanfic miza, bolehlah tinggalkan komen dekat post ni, nnt miza reply hihi.

Okaylah, ada masa miza update blog ni yee. hihihi

 Till then, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment