years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

18 September 2010

hello hello jumaat pagi ,

Salam.
hai semua .
hahaha. sekarang ni bukannya ada masa sangat nak update blog .
sori ye. ni pun curi-curi masa ni. hahaha.
nanti kena marah ngan mak . :P
okay , nak cite pasal semalam.
kan sekolah ,
gila arhh , pagi-pagi lagi dah hujan .,
tape , hujan rahmat kan ?
pagi jumaat lagi tu .
disebabkan keengganan abang & ayah miza utk menghantar miza & adek miza pergi sekolah ,
terpaksala kitorang pakai payung .
gila lebat laa.
mmg basah lencun kasut & kain miza .
macam biasa lah kann , masuk kelas cabut kasut cabut stokin buat macam rumah sendiri pulak .
bare foot lah miza kat dalam kelas.
tak belajar sangat kot .
belajar physics je ,
pastu miza wat agama sikit,
pastu sembang2 ngan kawan .
bosan seyhh ,
masa rehat pulakk ,
makan nasi lemak ,
kempunan sikit sebab takde ayam ,
yelaa, rindu kot sebulan tak makan ayam kantin :D
and then , jumpa acap & firdaus ,
ada something serious yang miza nak cakap ngan acap ,
dah settle ,
tapi ngan daus tu ,
bermasalah laaa. --"
pening kot kepala miza nie.
haiyaaa.
dia telah menspoilkan mood miza yang tengah hyperactive.
THANKS , DAUS . urggghh --"
pape je laa.
anyway ,
to Khairani Ramli : thanks tauu . comel kott. purple lagi . suka suka :D
to Hanan Unnie : miza dah sampaikan . heeee :D
tu je kot.
(:

No comments:

Post a Comment