years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

25 September 2010

serious penat ..

Assalamualaikum ,
hai kawan kawan.
apa khabar ?
diharap sihat-sihat selalu.
okay ,
nak cite pasal hari ni ,
sekolah ganti + penutup bulan kemerdekaan + jamuan hari raya.
hurm , biasa je.
tade yang special pun .
huhu. but ,
thanks for the food , principal !
:D
hehehehehehehehe,
makan agar-agar laici ,
sedap wooo~ thanks to khai .
then ,
jumpe acap ,
talk about something serious ,
hoho.
be tough okay , my friend ?
(:
first time kot cakap ngan morn ,
haha. batak betul miza ni.
whatever.
petang tuh ,
pegi umah Wan kat Seksyen 23 ,
pastu ,
jalan kaki dari 23 sampai 17 ,
jauh tuu ,
tapi memang best laa,
sebab dah lama tak jalan jauh ,
on the way pegi umah nina,
selipar khai tercabut ,
bertambah malu bila kena tegur dengan student UITM ,
hahahaha.
ape lagi ,
sampai umah nina pinjam selipar nina.
huhu .
then gerak gi umah adib ,
miza + KHAi + NiNa + Haikal ( kawan nina ; miza tak kenal pun)
pastu balik umah ,
on the way nak balik ,
rumah dah call miza ,
tanye bila nak balik ,
dah sampai umah ,
trus mak ajak pegi umah makcik (mokcek)
huhu .
sekali ngan poksu's family .
makan makan la kan ,
pastu , pakcik (suami mokcek) tanya miza,
pakcik ; ami , semalam kau jalan pegi mana ?
miza ; mana ada orang pegi mana mana. duk umah je.
pakcik ; jangan tipu . pakcik nampak . siapa lelaki tu ?
miza ; ish , bila pulak orang g keluar , mana ada. pelanduk dua serupa tu .
pakcik ; kakak dulu ke adik dulu ni ? *korang faham tak ? pahamkan la sendiri*
miza ; pape je la.
*perbualan ni dah diubah mengikut kesesuaian*
ada ke cakap miza macam tu .
and , jumpa sepupu dari kampung .
yen ( nama die solihin , miza panggil yen)
hoho.
dia adalah orang pertama yang cakap miza kecik .
selalu orang kate miza ni besar la . ape la. yeah. miza tau miza gemok.
thanks yen . hahaha. pujian tu akan miza ingat sampai bila-bila :P
pastu , balik la rumah .
then , g umah jiran .
miza sorang je yg tak pegi lagi .
sorry ye jiah , cik suling.
tapi salad buah tu mmg superdelicious. nyumnyum.
:D
banyak betul makan ,
air masak , miza rindu kamu !
seriously , miza mmg tak jumpe air masak pun hari ni .
skang ni miza tgh minum air masak .
urm , NIKMATNYA!
tu la cerita hari ni .
letih laaaaa.
and , best betul belajar CHEMIST ngan cikgu sarifah .
^^

No comments:

Post a Comment