years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

25 July 2012

salam ramadhan, 3rd anniversary dan kegusaran di hati

Assalamualaikum :) 

hai semua. eh eh, dah lama rasenye tak menulis kat blog ni. yelaa, semenjak menjadi penulis *ehemehem* yg tak berbayar ni. miza rase miza antara org yg terakhir kot wish ni. 

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK 1433H buat semua yg miza kenali. :)

Semoga ramadhan tahun ni memberi lebih keberkatan kepada anda semua. 

eh, tajuk post ni panjang pulak. kemain kau miza. hehehe. 

yeahhh, blog miza dah menginjak 3 tahun :) alhamdulillah. setia juga ye awak ni encik blog. ni yg saya sayang sangat ngan kamu. *muahmuah* 

tapi tak lepas target ahhh, sikit agi tauuu nak dapat 30000 :( tapelahhh, target utk tahun depan pulak. agak2 boleh tak dapat 40000 :P 

okay, transkrip matrik miza tak sampai agi wehhh, buat gusar hati je. posmen boikot alamat rumah eden ke? 
encik posmen, hantar lah betul2. jgn lah buat macam ni kat saya. T.T 

nasib bek lahh miza dah kol pihak matrik . kalau tak sampai gak, kenelah call bahagian matrikulasi. 

sedih, okay, persediaan pun tak buat ape agi. ishh, macam tak ready lah nak masuk U. macam2 rasa ade. macam mane ni yeee? 

okayylahhh, salam ramadhan , happy 3rd anniversary my dear bloggie :D ...

Ya ALLAH, permudahkanlah urusan hambamu nie, 

 Till then, Assalamualaikum :)

1 comment:

  1. Posmen takut nak hantar kat umah orang kaya sebenarnya haha

    ReplyDelete