years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

09 June 2013

sebiru hari ini

assalamualaikum.. gile lama dah tak update bloggg. miza rindu kat korang semuaaa. actually just nk ckap pasal family visit during study week...
ohho. permulaan sem pun tak sempat nk update. hahahahahaha. sibuk nk update pasal hujung sem...
okaylaaa. family miza datang semalam. hikhik. rezeki alhamdulillah yg kat kuaz kedai tak byk bukak, tp mak dtg bwk mknn. weeee. hikhik
gembiraaaaa. :)
datang brsama 3 org budak comel. anak makcik miza skali datang sini. diorang bru first time dtg sini kot. hiihi. kalau family dtg um. konfirm2 wajib beli mknn western. katenya murah dan sedap. hooho. tapi miza ttp mendahagakan masakan mak. hahaha.
apa2pun rezeki lagi bile ayah dtg bwk phone abg utk diberi kepada mizaaa. okay alhamdulillah lagi. :) hikhik. hepy2 jgak dpt phone, bahiyah pesan kat miza, itu ujian jgk kat miza. yelaaaa, miza ni bkl nk hadap kertas periksaaaa. thanks bqya atas nasihat berguna itu kawannnn.
sedar tak sedar esok dah nak exam dahhh. hikhik. okayyy. wish me luck ye kawan kawan. semoga kita semua selamat dan dapat menjawab soalan dgn baik dan tenang. inshaAllah.
kawan2 diploma selamat menjalani semester baruuu. hikhik. semoga niat kita untuk mencapai kejayaan sentiasa diredhai Allah. inshaAllah. okayylahhh. sampai sini shaja episod tulisan miza kali ini..
wish me luck tauuu. lepas exam miza nak cite puas2 pasal ape yg miza tempuh kat um sepanjang 2 sem ni. jgn lupe Janji kitee. hikhik. haha. sape2 yg pernah terlibat ngan miza 2 sem ni. habislaa korang. hehehehehe.
okaylaaaaa, ini betul2 punye bye2.... assalamualaikum semua ! ;)
*menulis dari blogger application for phone*
weeee, seronok nyaaaa. lagi senang nk update blog cenggini :)

3 comments:

  1. untuglah dpt fon bru...hehee..
    gud luck...
    berjuanglah shingga titisan dakwat terakhir...

    ReplyDelete
  2. huhu..blogger rupenye cik miza kita.. i saw ur family.. gud luck exam..nnt lawat blog akak ye..hehe

    ReplyDelete