years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

06 February 2011

biar betul ? tak cayalaaaaaaa. =="

masa miza call zira , 
tetibe miza tersebut nama dia . 
miza teringat yang nombor dia ngan zira lebih kurang je .
yg bezanya cuma 4 nombor belakang jee. 
saje je la tnye zira , agak2 ingat tak nombor dia . 
miza tetibe tergerak hati nak missed call . 
then miza mesej dia . 
pastu dia tanye siapa. 
member miza pulak suh call . hurm , tapi miza segan .
mmbr miza pun call lah , then ada orang angkat. 
yg jawabnya perempuan. 
miza rasa cam tu mmg nombor dia . 
miza tak caya. 
pastu , antar lagi mesej kat dia . 
betul ke tu dia ? 
then , dia balas . ya. tadi sedara dia angkat. pastu ,
miza balas la , 
"ni miza .nak komfemkan je nombor ni. sorry ganggu." 
then , dia tak balas. 
miza dah tau sangat perangai dia .
i'm always being ignored by him. 
SELALU! 
dulu , bila miza msj dia & dia tanya siapa, 
miza bgtaulah & dia tak blas. 
tapi kul 9.12 malam tadi , 
dia missed call . 
ape function dia pun miza tatau. 
haishhh , jgn lah bagi harapan kat miza.
miza dah tak sanggup dah ni! 
tak sanggup lagi . 
nanti dia buat bnde yang same. 

ignored by him! 

2 comments:

  1. myzaaaaa , chill lahh . don't be upset just bcoz of one guy okayyyyy :D

    ReplyDelete