years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

12 February 2011

bila si miza pergi merayau.

Assalamualaikum. ^^
apa khabar ? harap2 semua sihat yeee.
heee, senanya tajuk post ni ade kaitan ngan apa yg berlaku harini. 
yeahhhH~ 
pe yg berlaku ari ni ? 
banyaak sangatt . 
hari ni miza ada masak satu laukk. 
sambal kentang ikan bilis. 
ada amek gambarnya , tapi de kat hp ayah. 
nanti miza upload yeeaaahhh~ 
not bad laaa. sebab saya ni tak pandai masak. 
miza ngaku miza mmg paling malas duduk dapur. huhu, 
tak boleh bla kan ? 
ish ish, apa nak jadi ni ? 
hurm , then tadi teman kak muni . 
pegi MBSA and MRCB.
urusan company. 
heheh. 
terima kasih atas layanan anda = =" 
hehe. and and, masa nak balik , ade teddy bear dalam teksi. 
huwaaa~ comel sangat! tengah tunggu orang bagi ni . 
siapa nak bagi miza teddy bear ni , angkat tangan sekarang! 
 teddy bear putih sangat comel! <3
lalalalalalala. hehehe. 
andd , haiiii , 
ape lagi , miza peluk2 lah teddy bear tuhh , buat macam harta sendiri lak. 
tapi teddy bear tuh warna coklat . andd tak besar punn. 
tapi miza nak yg besar tau! *ceh , perasan cam ada orang nak bagi*
tu je kott. 
eh eh , ada lagi . 
nampak abg syamil lalu dpan kedai. heheheh >.<
tak sempat nak tegur , dia dah jauhh dahhh . heee. 
sempat la msg satu dua ngan dia,. 
hehehe. 
okay , tu je kot. 
have a good night! 

No comments:

Post a Comment