years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

18 April 2011

celebration part 2


okay . ni pulak nak cite pasal celebration dengan family. :D 
gambar first dengan last mmg tade kaitan dengan post ni. harap maklum . 

kami satu family pergi lahh ke Paksu Corner yang terletak di Seksyen 16 , Shah Alam. 

gambar2 ni random , 
tak ikut turutan tau. 



miza tgok jam tunggu makanan daa. 
lambat sangat sampai. 

hoho. 
I LOVE YOU MOM AND DAD :) 

hehhe. 
jejaka idaman, 
ye ke ?  
hahahha. 


sistar <3 
smart tak gambar ni XD 
sisters~ :) 

brother ;) 

nilah menu yang kitorang pilih. 

okay, ini sepupu saya , panggil yen ;) 

love this picture <3 
sejak bila lahh family miza ada 4 teruna ni ? 
dua yang kat tgh tu sibling miza. 
dua yang kat tepi tu sepupu. 

mereka lagi. 
miza dan mak. 
miza takde keje lap meja. 
bosan sangatlahhh tunggu makanan. 

nilah dialog mak ngan ayah masa tgh tgok berita TV3 

:) 

tempat dia sangat cantik . 

mimah :) 
tayang beg baru. hahaha :) 


tak suka tgkp gambar tak pakai spek . -.-
ini pun lepas kene paksa. 


miza ngan mimah ;) 
baju SMTOWN yooo! :) 


jam yang mak bagi :) 

prasarana kat dalam restoran tuhh. 
nampak ekslusif lahh . 
cantik. 
tempat solat pun ada.
 bagusbagus :) 

okay , 
gambar ni takde kaitan pun. 
saje je letak . 
yang ni celebration part 2 , 
part 1 dengan kakak ngan alip , 
nanti miza post ye . 
tunggu ye , 
sabar ye :) 

1 comment: