years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

13 September 2012

birthdayyyy updateeeeeeee :D

Assalamualaikum :)

Selamat hari lahir , Selamat hari lahir, Selamat hari lahir adekku, Selamat hari lahir :)
Yeayyyyy, selamat hari lahir ye Nurhamimah Hamzah :) Alhamdulillah, dah besorrr dah adek miza ni,
12 September 2012, dah 16 tahun dah awokk yeee..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki yee,
blajar elok2, tahun depan awokk nak SPM kannn? hihi...



okayy, tu je slot utk adek miza, selebihnya, miza nak update pasal birthday mizaaa. hikhik, cite dah lapuk sangat dah ni, *kemainkankaunimiza*

seminggu sebelum menjejakkan kaki ke UM , mak buat birthday party for me, terharu tauuu, hikhik, ni macam 3 dalam 1 laa,
BIRTHDAY + OPEN HOUSE + MAKANMAKAN :D hehehehehehe.







eh eh, malas lahh nak tulis panjang panjang. 
hikhik, mekasih sbb datang ye kawan kawan :)
beqya, khakhai, hanna, natrah, fizapakhri, fitrah, tini, and my super duper friends, jiahh. 
oppss, lupe lak, afzann, mekasih ye dtg, sorry tak dapat nak layan awokkkkk dgn baekk, 
maaflaaaah sbb awokk sembang ngan kakak saya jeee. 
anyway. mekasih sbb sudi datang ;) 
sayang awak semua kerana ALLAH :) 
Semoga persahabatan kita kekal until Jannah , insyaALLAH :) 

 Till then, Assalamualaikum :)

1 comment: