years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

11 September 2012

sorry for the delay :(

Assalamualaikum :) 

hello everyone, wahhh, dah lama miza tak menulis nulis ni. 
rindu ohh ngan blog ni. 
maaflahh ye, lately i'm so busy.. 
nk update tp source pulak tade. 
bile source da ade, mood menulis pulak yg tade. huhuhuhu.. 
nyampahh tauuu. >.< *rasecamnakcepukcepukjedirisendiri* 
huhuhu. busy laaa, yelaaa, first time masuk university kannnn,
perasaan teruja dan excited sangat lah tinggi atau pengunaan kasarnya sifat batak dan jakun yg sangat tinggi...
sorry lahh ye kawan kawan semua. 
sekarang dah pun memulakan minggu pertama setelah berhempas pulas dan bermandi peluh waktu orientation week. 
nak update pasal birthday pun delay, semuanya jadi delay, 
so sorry, nak update pasal orientasi pun, gambar tade. 
huhuhu. masuk u hp pakai hp cikai je, 
asal boleh call and texting, udah la yee. 
kalau pkai hp mahal2 tp cpat rosak , baek ta payah la kan *kritikanutkdirisendirijangansentapye*
k laaa, 
nanti miza update ag, pasal movie/drama update tu akan disambung cume tak pasti bileee. 
daaaa~ jumpalagi di masa akan datang... 
muah muah muah *tampardirisendirisbbgediksgt*

 Till then, Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. lame giler cik myza tak update.. cerita la sikit khdupan abru d U tuh haha

    ReplyDelete
  2. Same lah kite . rawtrawt dah lame sungguh tak blogging . skrg baru nak active balik ! heee salam perkenalan :)

    rawtrawt dah balik ? http://inibelogterabor.blogspot.com/2012/09/perubahan-drastik.html

    jemput bace

    ReplyDelete