years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

09 June 2012

anonymous anonymous .....

Assalamualaikum :) 

baru je balik dari kampung. penat, hahaha. even tak drive pun terasa letih. tapi tak seletih minggu lepas. huhu. okay, senanye bukan ini tujuan nye. hehehhe cume nak cite, sebenarnya bnde ni dah lama dahhh. tapi cek2 post, ade post yg miza simpan dalam draft. hehehe. kadang2 , dkat formspring, adelahh kan orang yg tanye2 soalan kan, tapi sebenarnya rasa stress tau, sbb kite taktau siapa orang yang bertanya. tapi miza jawab je lahhh. hehehe.
anonymous 1
okayy, anonymous 1 ni nampaknya mengikut perkembangan miza kat blog ni. ohhh, terima kasih laaa awak yeee, sbb awak sudi jenguk dan baca blog mizaa ni. hehhe, hurm, pasal matrik, saya dah update dah awak. hehehehe. tapi, bgtaulaaa ekk awak ni sape, membuatkan saya tertanya tanya lahhh.


anonymous 2
okayyy, ini agak annoying sikit. huhuhu T.T taktauu penghantar soalan camne nak belanjaaaa ? huhuhuhu. serlahkan identitimu dahulu , haahaha. baru miza pikir nak belanja ke tak. 

hehehehe. rasanya itu je kot :) okaylaaa dadaaaaa.


P/S : Buat sahabat sahabat saya yang sambung belajar , study well , take care , just wanna let you guys know that i always love you guys :') eh eh, ade masa kite lepak lagi tauuuuu , :)

 Till then, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment