years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

14 June 2012

kerja bermusim

Assalamualaikum :) 

okayy, niat sebenar nak post 1 entri je ari ni, tapi sbb mak suruh promote video tu , so terpaksa tambah lagi satu entri. hehehe. okaylahh , disebabkan kawan sematrik saya , Khairul Nizam cakap sbb miza buat entri utk katak, jadi miza nak buat entri bermakna sikit. *taklahhbermaknasangat* hehehe.

well, ingat cuaca je ade musim ? keje pun ade tauu. well, sekarang ni miza jobless. berdegil utk membuat apaapa, baek keje, ambik lesen. mmg betul betul merehatkan diri ahh , *tapitakdapatlahkaumiza* ye, mmg, tak dapat merehatkan diri T.T

miza dpt buat keje bermusim. keje dari rumah. keje online. keje yang memerlukan kekuatan mata dan konsentrasi yang tinggi untuk menghadap komputer. perghhh , mmg pening youuuuuu. bile time sign report kad, keje ni mmg berlambak. nak berhadapan dengan internet trafik , *ingatjalanjeadetrafik?* perghhh. nak layan web server yg kadang2 agak susah utk cooperate ngan kita. mmg seksa gak ahhh, pening kot kalau menghadap hari hari. 

well , every things have their own benefits and weakness. alhamdulillah , keje yg hnya memerlukan laptop, internet, pengalaman dan konsentrasi yg tinggi , tak payah kua umah punn, dapatlah habuannya. yang miza rasa macam melebih lebih pulak. tapi lepaslah buat belanja family makan pizza. hihihi ^^ 

okay, itu je yg miza nak share. saje saje je, jadi , kawan kawan matrik , ape yg korang buat cuti ni ? share2 lah ngan miza hehehe. tinggalkan link blog korang kat ruangan komen utk post ni , nanti miza singgah and follow sekali :) 

Have a nice day,  everyone :)

*movie and drama review tade utk ari ni. tak larat nak tulis entri banyak2. hehehe. so , esok , maybe 2 review sekali gus? * hehehehhe ^^

Till then, Assalamualaikum. 

No comments:

Post a Comment