years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

26 June 2012

hai hai :D

Assalamualaikum :) 

apa khabar semua ? hikhik, sorry mehh, sejak dua menjak saya dah tak tulis post biase , sibuk sangat ngan post pasal movie kan ? hikhik. sorry tauuu. sorry sangat2, sorry! *okaymizadahdahlatukan* 

hehehe, rindu tau nak tulis tulis kat sini , nak luahkan perasaan hehehe. tapi cam rase tanaklahh pulak. rase malas, hehehehe. sejak dua menjak ni, i have probelm, it's hard for me to sleep , hampir 2 minggu tidur tak tentu arah, macam2 cara dah cuba , tapi rasa cam nak nanges jeeee huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T.T 

huhuhu. sedih mehhh , hurmm , actually ade 2 post yang miza nak sangat2 tulis ! tapi i'm waiting for the right moment to write it. hehehe. and i've been thinking that i want to write a story, actually dah lama dah nak buat , i've been writing it since 2009 and i posted it on one online forum , maybe i'll set up a new blog just for that , i hope that you guys can help me! 

btw , any suggestion to overcome my sleeping problem ? i hope you guys can help me! 제발 도와주세요! 

anyway , have a good time! :) 

 Till then, Assalamualaikum :)

1 comment:

  1. Xboleh tidur ? same ar kite... tp sebb tgk bola..haha

    ReplyDelete