years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

04 January 2013

hilangkan kekusutan anda dengan seni :)

Assalamualaikum semua :) 
Apa khabar ? 
harap harap anda semua sentiasa sihat dan diberkati Allah :) 
insyaALLAH. 

miza tau, sekarang ramai kawan kawan miza sedang berjihad kan ? 
berperang dalam pelajaran demi mencapai cita cita kan ? 

Semalam , miza takde paper. so, teman Kimah g Bangunan Canseleri sbb ada urusan ngan Bendahari.
Masa tu dalam pukul 9 lebih, 
miza cam bosan kan. lepas tu teringat yg Galeri Seni ada kat bangunan tu. 
alang alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan kan ? 
so, kitorang pun naik lah ke aras 5...
Suke naik lif tu, sbb lif tu bersuara :) suka suka ^^ 


Galeri Seni Unversiti Malaya
 okay , dah sampai dah kita kat Galeri Seni 
yeay, akhirnya! 
berjaya jugak miza menjejakkan diri kat sini. 
ari tu , sedih sikit lahh sbb miza tak dapat tgok pameran yg sangat cantik. 
sbb time tu cuti mid sem, so sibuk nak balik kan and terlepas pameran yang best ;)

Maklumat lanjut ttg Galeri Seni. 
 Okay, Pameran kali ni , 
tajuk dia 'ERTI' 
bagi miza, mmg bererti lah setiap karya yang ada kat sini. 
miza mmg suka sangat ngan seni. 
excited dan tenang je tgok karya karya seni ni. 
hilang kekusutan dalam diri. 
seriously, 
tak tipuuu. 
boleh lah hilangkan penat study kejappp. 
hehehe. 

so, miza tamau cakap panjang lagi . 
hayatilah lukisan lukisan ni. 
miza bg tengok sikit jeee. 
yang lain, korang kene pegi tengok sendiri HAHAHAHA *gelakjahat* 






okay, part gambar gambar di bawah ni, 
adalah favourite miza. sangat cantik . seriously :') 


tak sure ape ni, macam ikan pun ade jugakkk ^^

auuu cakkkk ! *silatamparsaya*

from all my favorites, this piece top the list! ^^ 

anjing dan rusa kalau tak silap miza la kan :) 

masyarakat kampung :) 

nama karya ni : Akar 

 Seriously, mmg hebat pelukis karya yang sangat cantik ni :) 
rasanya ade sstgh pelukis ni bukan datang dari background seni. 
mmg hebat dan superb ! 
miza suka seni ! ehehehe
ape ? ingat budak IT tak boleh minat seni ? >,< 

kepada student UM yang rasa nya macam malas nak keluar utk ilangkan tension, 
meh la datang Galeri Seni ni :) 
jimat duit, hati pun senang :)
hehehehhehe. 
bape banyak smiley dah miza letak . hehehehe. 


Selamat datang ke Galeri Seni Universiti Malaya
ada gaya cam duta Galeri Seni tak ? hahahaha

so, student UM , marilah kite menyerbu Galeri Seni . hehehe. 
miza dah tanye abang yg jaga kat sana, 
pameran ni sampai pertengahan Januari ni. 
sempat lagi kalau nak pegi . hehehe. 

student U lain, korang cube2 lah rajin kan pegi tempat2 camni. 
serious, tak rugi ehhhhhhhh :) 

okay lahh, disebabkan korang dah rajin baca post ni , 
gambar bonus untuk korang :P hahahaha

thanks kimah ajak miza pegi bgnn canseleri :) 
okay, itu je kot! hehehehe :) 
sayang korang semua. 
take care and selamat berjuang utk paper2 seterusnya ! :) 

Till then,  Assalamualaikum :) 

No comments:

Post a Comment