years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

20 January 2013

Pengakhiran Semester 1 :)


Assalamualaikum :)

apa khabar semua ?
 harap harap sehatlah ye semua :) hehehe. 
okaylahh, actually nak cite sikit lahh. ape yg miza dan kawan kawan miza buat lepas dah abes exam. 
dahlah paper last killer subject wooo. 
Programming tau. sedar tak sedar, dah 3 tahun lebih miza in relationship with Programming.
 kemain kan, pandai nye idok jugakkk . :P hehehehe. 

pegi Taman Jaya je punnn. tak jauh pun. naik LRT kat Stesen U je. pegi kat Lane Kelana Jaya. Kat situ ada Amcorp Mall. hohohoho. 

nak tau kitorang wat ape, hurmmmm. 
g makan je punn. bosang bosang kan.
carik carik tmpat semua cam tak seronok. 
So, last last decide makan A&W je. 


heart you guys always :) 
ohhh, and ada birthday kawan miza yang sorang ni :3 
Lili, birthday die hari ni, so Lilililili, harap harap hang baca eh post blog saya yang tak seberapa ni.

Lili Farah Hani, 
selamat ulang tahun yang ke - 20 ; 
dah besar dah ye awak ye. 
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa insyaAllah :) 
Good luck in everything you do , and wish you happy always. 
Have a blast on your birthday todayyyy :)  
Hope that our friendship will never die :3 



kirenye kitorang keluar alang alang celebrate birthday die lah ni. hahaha. 
last minute preparation surprise. Syeralah ni. bagitau lambat sangat . hohoho.
masa ni 15 haribulan kot. gile semangat nak sambut kan ? 
yelaaa. kitorang takut tak sempat nak jumpa je. sbb masing2 dah dok sibuk terpikir rumah masing2 time ni. XD

Rasenye itu je kot. 
k Lili. enjoy your day. 
to my loyal readers, thanks for reading. 


P/S : Encik Nizam, saya nak tanya , kenapa saya tak boleh komen blog awak ye ? Ish, asik awak je komen blog saya. jeles jeles ni ==" 

*nampak sangat statement ni takde kaitan, tapi dah lama dah ada dalam benak fikiran miza ni. eceh, ayat nak drama je. tuih*

okay. ini betul betul . 
tata semuaaaa :) 
 Till then, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment