years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

31 December 2012

Post terakhir 2012 :)


Assalamualaikum :) 

Okay, sebelum ni kan kate tu post terakhir kan ? hikhik. sorry 
hikhik. ada bnde menarik nak share ngan korang. hikhik. yelaa.
eksited sangat nak menginjak ke umur 20 kan. hohohohoho. 
g lah sibuk sibuk buat status kat FB kan. 
hohohoho. ini statusnyaaa. 


ade komen dari seorang senior fsktm yg mmg menarik perhatian miza. 



terkejut gilaaa bile akak tu cakap pasal bdak fsktm. hahaha. 
sapelahh kannn, tade maknenye budak fsktm gak. rasa kelakar kot. 
knal sangat ngan budak fsktm pun tak, 
padan ngan muka sendiri. berani mati buat statement gilaaa ==" hahaha. 
haha. itu je nak cite . 

bosan kan ? 
hahaha. itu je nak cite, 
menarik bagi miza, tapi kalau tak menarik bg korang, miza tak kisah. 
up to you guys lahhhh :) 

hikhikhik. 
Lebih kurang dari setengah jam nak masuk 2013. 

hohohohoho. 

kbai. 
taktau nak cite ape. 

kepada budak sekolah : selamat menjalani alam persekolahan, make memories as many as you can because you'll miss it in future , just like meeeeee T.T 

kepada budak lepasan SPM : selamat beristirehat selepas berperang. korang ada banyak pilihan nak buat ape, nak keje, nak ambek lesen, nak belaja masak, nak duduk rumah, nak tanam anggur pun bolehh :) 

kepada kawan kawan diploma : selamat menjalani semester baru , semoga sem ni memberi semangat baru kepada anda semuaa :) 

kepada kawan kawan degree : selamat menghadapi minggu peperiksaan, semoga kita dapat menjawab soalan dengan tenang dan mudah. bittaufiq wannajah . lebih kurang 3 minggu je, lepas tu, kite enjoy ye! ^^ 

itu je kot. huhuhu. 
k, ini betul betul ,
selamat tinggal semuaaaa ;) hoohohohoho
 Till then, Assalamualaikum :)

1 comment: