years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

13 December 2012

Khas untuk mak !

 Assalamualaikum :)

Entri ni khas buat Puan Norizan Samad, 

wanita yang sangat berharga dalam hidup ku. 

Permata hati, ibu, kawan dan teman mengadu, teman gembira dan teman bermacam macam lagi lah ^^ 

Hehehe.

Selamat hari lahir yang ke-50, mak ! ^^ 

Lebbb u veryyy veryy much much laaa. hehehe. 

T.T Even duduk dekat punnn tak dapat nak buat surprise sama2 malam tu. Maafkan ami ye makkk ! 
Anakmu menghabiskan masa utk mencapai impiannya *ayatskematahapgaban* hohohoho. 

Jeles ngan siblings yg lain. hanya dapat wish by call je. 

Mak dapat white rose , ami pun nak jugakkkk! haha.

ade sesiapa yg nak bagi miza white rose takkk ? *teringinsangatnakdapatbunga!*

alololo sweetnye mak ayah saya! :3
hehehe. papepun , wish you all the best in your life. 

berbakti sebagai guru, anak, isteri, ibu, sahabat, and bla bla bla... banyak pulak tulisnyeeeeee :P hehehe

lagi sekali , 

i want to say , 


I LOVE YOU! ^^


happy family ;) 


dah la tu, tadok idea ehh nak tulis apeeee . hikhik :) 

Till then, Assalamualaikum :)

1 comment: