years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

02 December 2012

Like Juicy Berry Collection and SHARE! :)

Assalamualaikum :) 


Hai hai semua, 
rindulah ngan blog ni. 
gile lame tak update kann ? 
maklumlahhh, miza busy laa. 
tade idea nak update , plus byk keje, =.= 
that's a routine of university student. 
so, maaf seribu kali maaf :D hehehe. 

okay, sekarang ni , miza nak promote something ni , 
kepada peminat shawl shawl kan ? 
meh meh , mari mari datang jenguk blog miza ni ^^ hikhik. 

Juicy Berry Collection ,


haaa. itu die, mereka ada buat satu contest ni ni ni ni. nak tau ape die , kejap yee ....


okay , ini lah die contest yg miza cakap ni. 
contest ni baru je start tau , semalam. miza pun baru tauu . hehe. 
tujuan miza promote poster ni , sebab sebab sebab, hurm, takyah tau lahh . 
tapi , 
kalau ade sesiapa yg berminat , ayuh lah beramai-ramai serbu page Juicy Berry Collection kat FB . 

Cara2nye , 

1. Pertama, pegi lah log in facebook dulu , ala, macam tak biase pulak kan ? korang selalu gile on FB kan ? 
2. Pegi cari Juicy Berry Collection page (nanti miza bg link okay ? :D ) and LIKE page tu dulu *itu yang penting tau!*
3. Then, korang cari poster kat atas tu, then korang kene SHARE , okay SHARE bukan 1 kali , bukan 2 kali , tapi 3 kali ! Ingat 3 KALI! 

okay , itu je syaratnye ~ hehehe. okay ~ winner will be randomly selected. so, ini kire cam tuah dan rezeki masing2 ye ~ selamat mencuba kawan kawan . Mekasih sbb sudi luang masa tgok post saya ni :D hikhik 

eh, contest ni tamat pada 31 Disember 2012, 12 tengahari.
So, ade masa lagi, banyak pulak tu,
selamat MENCUBA and GOOD LUCK ! 


For more inquiries, please visit Juicy Berry Collection's page on Facebook ,


 Till then, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment