years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

30 December 2012

wish all of us the very best of luck

Assalamualaikum :)

dah lama rasanya tak update blog. rinduuuuu. mungkin ini post terakhir sebelum melangkah ke tahun 2013. ohh, tidak , 2013. 
penanda aras baru dalam hidup miza.
why i said that ? 
sbb umur miza dah ada '2' di depan. T.T 
oh tidak , 
macam tak percaya umur makin meningkat. 
feels like want to stay in my 10's forever. 
tapi tau takkan dapat. hehe.

bila umur dah meningkat , kite pun perlu berfikiran matang. 
tapi tak semestinya kita perlu ubah diri kita sepenhnya. 
cuma perlu berubah mengikut keadaan dan masa. 
mungkin matang dari segi penampilan dan pemikiran. tapi hati miza masih kanak kanak .

Conan Edogawa dan Shinichi Kudo masih lagi menjadi pujaan hingga kini.
si jantung hati :3
tak sanggup nk tinggalkan mereka yg dah jadi sebahagian dari hidup. dari miza kecik sampai ke besar. 
hero dulu, kini dan selamanya :3
dari kecik kot ngan diorang. miza dah besar , tapi diorang ttp mcm tu. hahaha. kelakar. 

okay, mukadimah dah abes. 
nak masuk isi pulak. 
tahun 2013, 
penentu masa depan. ecewahhh.
lebih kurang sehari lebih sebelum masuk alam 2013.
and bermula lah demam peperiksaan bagi semua pelajar Ijazah Sarjana Muda seluruh Malaysia.

mungkin ada yg da start exam, 
kat sini miza nak wish kat semua kawan kawan mizaaaa ;)
Selamat menduduki peperiksaaan.

Good luck, buat betul betul tauuu.

3 Perkara Penting! 
1. Usaha
2. Doa 
3. Tawakkal 
InsyaALLAH kite dapat keputusan yg terbaik.
sama samalah kite berusaha ye,

fizik fizik
bajet cam amek Fizik kan ? >.< hahaha
tak berkait bait langsung ngan fizik. yg sama cuma IT ngan Fizik, dua dua kena ingat formula. 

*gambar waktu matrik ni* 
*nampak sangat rindu KMS* 
huwaaaa~ T.T 

apa2 pun, konklusinya, 
bittaufiq wannajah kawan kawan semua, 
semoga mendapat keputusan yang memberangsangkan. 
insyaALLAH.

ini je kot, post terakhir utk 2012. 
kite jumpa lagi pada tahun 2013, insyaALLAH =D
 sayang anda semua =)

 Till then, Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment