years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

22 May 2011

entri sedih tahap gaban .

Assalamualaikum w.b.t , 

Apa khabar semua ? harap2 sihat selalu :) okayyy , maybe ini adalah entri terakhir sebelum miza pergi terbang jauh ke Banting sana tuhhh. *okay , bajet cam jauh je kan ?* 

Hai , sekejap je kan rasenya masa berlalu . lepas abes jawab kertas SPM , kerja , amek result , kerja , lepas tuh berhenti. lepas tu masuk matrik . 23 ni kan ? ari isnin ni kan ? haihhhh -.- 

okay , ini adalah ucapan miza untuk orang2 yang tersayang.

Parents : Mak , ayah , terima kasih atas segalanya. terharu jugak lahhh sbb sudi nak  celebrate bagai bagai ni. ami tau ami ni bukan anak yang solehah , tapi , ami cuba . dalam cuba-cuba , mesti dah banyak saketkan ati mak ngan ayah kan ? hohoho. insyaALLAH , ami akan cube buat yang terbaik :) I LOVE YOU mak ayah ! :) 

Siblings ; hohoh. Kakak , abang , mimah dan adik . cehh , aku tau aku tak g jauh mane punnn . hahaha, tapi , aku mesti rindu korang . haha.lepas ni takde geng  menggedik , menggila , menangis , menggosip , menari , menyanyi , macam macam lahhh . :( ahahaha. sorilahh , aku ni tak pandai express perasaaan aku secara realitinya tapi aku boleh lahirkan secara penulisan. hahaha :'( 

kawan-kawan ; Ana , aku mintak maaf sangat-sangat sbb kita tak dapat jumpa. gila sedihhh kot. dah lahhh kite nak jumpe pun susah kan ? hoho. kite dah lama kawan kan ? dari darjah 2 kan ? sampai sekarang , lame kann ? cube kire bape taun yee ? dah lebih 10 taun tuuuu. gilaaa lahhhh . siyes , aku rindu kauu . even teknologi canggih mane punn , takkan puas kalau tak jumpa kann ? hope kau dapat sambung belajar jugak . :) 

Jiah ; hoho . ini bestfriend aku dari kecik . mmg terbaek lahhh. wehh , tapi kite dah jarang jumpe kannn ? dah lame tak lepak sama2 . rindu nak sembang2 ngan kauuuu -.- even rumah selang sebuah pun susah nak jumpa kan ? huhuhu. okay , harap dapat jumpe kau esok :( 

kawan-kawan saya yang saya sayangi ; bahiyah , khai , mira , fyza , farisha , syera,  bulat, sofea , syera basir , 
farah , adek , natalia  dan semuanya lahhhh. ahhh , aku rasa kalau aku tulis nama kawan2 aku ni mesti takkan abes update post ni. aku nak ucapkan terima kasih kat korang sbb sudi berkawan ngan aku. sudi terima aku yang serba kekurangan ni . seriously , aku mintak maaf sangat2 kalau aku ada mengguris hati dan perasaan , urat sendi dan otot korang yeee , korang semua tau kan , kita tak sempurna . so , aku sangat2 gembira ada korang sbgi kawan . aku harap kite takkan terputus hubungan yee :) friends forever . kalau korang jumpa kawan2 baru , jgn lupa kat kawan lame ni haaaa. okay , serious, aku sayang korang sangat2. aku ni mmg seorang yang serious. muka takde perasaan , tapi , dalam hati ade taman . hati aku ni menangis sampai aku rasa pedihhh je ati aku ni haaaaa . i love you , friends :) 

unnie : hanan unnie , thanks for everything . everytime  kite sembang2 , even kite tak penah jumpe. miza rase dekat je ngan unnie. dah banyak kan kite kongsi sbnrnya. unnie dah tau most of my story life. you yg banyak bg nasihat , panduan  , macam2 lagilahhhh . thanks to kpop music yang pertemukan kita kan unnie ? seriously , you are one of the best unnie that i've met :) saranghae unnie :) 

to blog : hahaha. dah nak setaun kan kite kapel ? macam2 yang saya buat ngan awak kan ? saya sedih , awak pun sedih , saya happy awak pun happy , thanks lahhh sbb sudi berada di sisi saya . macam2 kenangan yang kite buat sesame kannn. hehhe. saya harap , awak dapat berkhidmat utk saya sampai bila-bila. sayang awak :D 

to reader ; thanks lahhh sebab sudi baca entri yang agak agak sedih . hahaha. tetibe aku rase entri ni biase je kann ? :( tak sedih mane punnn , tapi aku mmg meluahkann ape yang ade dalam ati aku . 

ini mungkin last entri yang aku akan tulis sblum aku masuk sambung belajar kat matrik tuhhhh . 

okay , tu je kot. assalamualaikum :)





rasa sedihhh bila dengar dua lagu ni :( 

3 comments:

  1. wahhh myza buat i pun rasa nak nangis lahhh :')myza pun one of the best dongsaeng i've ever met. haha kita dari thn lepas sama2 bertarung utk exam besar, sama2 share minat utk lepaskan tension.. harap2 pu lepasni sama2 berjaya. congrats myza! jgn sedih2, lots of new fun and challenges are waiting for u! ur entering the next phase in life. and always remember, an end signals a new beginning! saranghamnida! =)

    ReplyDelete
  2. nnt kte jmpa samasama dgn sis nell+myza ni skali. borakborak sakan =] kte pn knl unnie kt sini jgk, kpop =]

    gudluck myza kt KMS nnt ^.^ blaja rajirajin =]

    ReplyDelete
  3. miza, jauhla sangat banting tu kan =P

    hahaha okey akak doakan berjaya kat sana. belajar betul2 kayh. jangan maen2 wlopun sem satu ke apa ke sebab sem satu tu pon penting gak. hahaha tetiba terbahasakan diri 'akak'


    puipuipui

    ReplyDelete