years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

04 November 2011

gif gif

Assalamualaikum semua :) 
okayyy , bertemu kita kembali di post yang ketiga untuk hari ni :) 
hehhehehe. mmg cuti 2 mggu ni miza akan gunakan untuk sesi membalas dendam dgn mengepost sebanyak mana post yang mungkin lahhhh :) 
post kali ini pulak miza banyak buat GIF. sbb nak jimat masa punye pasal kannn, hehehe. 

okay , gif pertama,
gambar masa kitorang berbuka puasa sama2. best sangat time ni , hehehehe :)
tapi tak semua ada,
memula, nana, mazlin & fatin pun ade, tapi diorang balek awal :(
faiz fazil , ali & faiz arif tak join , so tak lengkap lahhh.
eka pun tak join coz saket .
tapi mmg best ahhh buka puasa ngan korang. haihhh , bile lagi nak wat kannn ? :(

 gif kedua ,
gambar2 girls 216 :) hehehehe
tak lengkap punnnn. tak semua ade ,
hehehehe.

 ini pulak gif miza tgh pakai selendang ,
perghhh , actually taktau pun nasuha yang tangkap. huhuhu.
sabar je laaaaa . hahhahaha.


okayyy , yang ni gif sblum kitorang start utk fotografi kelas . ;)
penat gile menunggu ,
so, men tangkap tangkap gambar dulu..


ni pulak gambar budak perempuan ngan class representative, rahimi.
hahaha. hot stuff kot . :D
volley ball captain ni haaaa :P



gambar ni huhuhu.
lpas abes mentor mentee.
saje saje amek gambar . hahahha :D

okayy , trio ni.
kelakar ohhh. comel je mereka ni.
faiz ganu , ali, atif :)

ni pulak masa mentor mentee yang pertama, 
sesi introduction . 
sangat sangat kelakar . hehehehe :) 

okayyy , tu je kot . nanti ehhhh miza update lagi yeeeee :) 
Assalamualaikum semua :) 

No comments:

Post a Comment