years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

13 November 2011

a plan that never be planned

Assalamualaikum :) 
wah wah wah wah wah, 
tajuk kau miza , nak poyo aje. hehhee
okay, tak kisah lah kan :) 
mau cerita pasal kami , 
Nurhamizah Hamzah , Nur Bahiyah Ibrahim & Nur Hafizah Noslan 
membuat rancangan yang tak pernah dirancang . 
huhuhuhuhu. 
faham tak ape yang miza cakap ni ? 
okayy , whatever i don't care. 

memula rancang nak amek sijil SPM kat skola, 
after that , sembang2 ngan pn. Azlin (really miss u teacher!) <3 
hehehhehehehe. 
pastu jumpe cikgu2 yang len jugak. 

then , bajet nak g 18 , pastu buat plan g PAS pulakkk , 

Lokasi bergambar adelah di sekitar
  Plaza Alam Sentral , SACC Mall , Kompleks PKNS , Tasik Shah Alam.

Pictures is not in order. maleh miza nak susun . so , enjoy okayyyy ? :) 





okay , 1st, melantak dulu okay ? hahha. tak makan dari pagi nihhhhh. 
dpat sikit energy sblum berjalan :) 


alah , sopannye :P 
lepas solat , 
tempat wajib pegi , 
hahhaha TANDAS . 
okay , standard pegi tandas  , pastu men tangkap2 gambar kan ? :P 







<3 this picture. 
okay , gambar yg kat atas ni miza suka sangat. 
gambar bawah pulak fyza suka :) 


fyza fyza :) 

lapa lagi minah ni. 











perghhh , bhgia mukaaaa :DD





gemokkkkkknye :D 

pening nk pilih yang mane satu ==' 



kure2 , teringat kat amin XD 







<3<3<3 
credit to fyza sbb tgkp gambar ni utk miza. lawa kannnnn? :) 



okayyy , jgn lupe yeeeee, :) kalau ade mase , kite lepak2 lagi yeeeee :) 

2 comments: