years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

14 November 2011

roomate + friends in KMS

Assalamualaikum . 
hai hai hai hai :D bertemu kembali kite dalam rancangan bersiri
"Miza Membalas Dendam!"
XD hahahhaha
-okay miza , tak lawak pun- =.=" 
kau buat lawak kau gelak la sengsorang . 
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
TETTTTTTTTT~ 

abaikan yang di atas. hahaha. bukan sifat sebenarku. :P 
okay okay. skarang miza mahu cerita pasal kwan2 ngan roomate pulak yeeee. 
macam biase , gambar2 di bwh not in order. 
marah BF miza ni, dia tanak ltakkan in order. nyampahhh lahh kat u sayang :P 




okayy . 
1st person :) 
JENG JENG JENG! hehehe. 
IDA ;) 
miza knal dye dari roomate miza, 
ida ni dari selayang.
best sgt kwn ngan dia. sekejap je dah boleh satu kepala. 
satu yang miza suka pasal dia , dia ada lesung pipit ! :D 
comelmehhhhhhhh. 
lagi satu , sronok bercerita ngan dia . memahami laaaaaaaaa. :) hehehehe. 
*dia anak no. 5*

nurhani liyana
okayyy , 2nd , 
Nana . 
dia pun kawan kpd roomate miza jgk.
hahahhahaha . 
kamceng la jugakkkkk. 
die ni keding je orang nye. saba je laaaa. mcm tiang je .
orang nogori ni haaa.
den tak pandai sgt cakap nogori ni haaa.
okay EPIC FAIL yee kawan2 =.='
sangat matang orang nyee. and sbb tu dia anak sulung miza :P

okayyy . calon isteri yang seterusnyaaaaa :P 
hehehe. name dah same dahhh . 
namenye norhamizah abd hamid.
nameku nurhamizah hamzah.
sesungguhnyee kami amat memiliki persamaan yang agak banyakkk. 
penselbox pun same, cume warna je yg beze. 
kami juga pakai tisu yang same, 
jenama ape ? Kleenex & Garfield :P 
hhehehehe. banyak lahhh yg same. 
cume dia minat pink , miza tak minat ye kawan2. :P 
dia anak num 4 :) 
budak kajang ni :) 

nur attiqah
okayyy , next .
nur attiqah. a.k.a mak miza kat matrik. 
hehehehe. 
asal nya dari johor. hehehe. 
okayy , bile dia speaking jawa , perghhhh , 
kalah laah jawa cik suling , 
seriouslyyyy tak paham . hehehehe. 
tapi dia ni agak lawak laaaaa. huhuhuhu. 
pandai kottttt . jeles jeles. =.= 
okayyyyyy :) 

nor suhaniz

okayy , next . 
haniz, roomate miza. 
satu kuliah ngan miza. 
igt tak gmbar teddybear yg pnah miza tunjuk masa niiii , 
itu haniz punyeeeee, besar sangat sangat . hehehhehehe. 
lagi satu , haniz suka tnye soalan pelik . hehehe
sampai2 miza pun taktau nak jawab . huhuhu. 
her questions are questions that we never thought of . hehehehe
okayyy , dia anak num 3 miza :) 

okay , next. 
natrah a.k.a adek .
anak bongsu. huhu . okayyyy . 
tgok je kecik , tapi perghhhh , 
pengalaman banyak wooooo. 
lagi lagi pasal CINTA . 
dia sangat matang dalam bidang itu. 
miza pun kalah ngan dia. huhu . 
manja kot die ni. hehehhe. 


okayyy , the last one. hanna. 
anak nom 2. hehhehee. 
roomate miza ni.
paling banyak share prob ngan die. 
dia kat dalam bilik mmg suke panggil miza. 
sikit2 "mak" , hahahaha, 
hurmm, tu je kot. 


okayyy. 
miza memegang watak mak ye di matrik . 
anak ade 6 orang . hahahaha. 
yup , they are my family in KMS .

GUYS! 
love you this muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! <3 :) 

1 comment: