years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

03 January 2011

back to school.

Assalamualaikum.
hai hai .
okayyy ,
zaman persekolahan dah bermulaaa..
yeayyyy! back to school! WOHOOOOO!
hahaha, macam orang terencat akal pun ada gak . huhu .
wahai adik-adik , diharap agar dapat menjalani hari persekolahan dengan ceria & gembira. serius , bila dah abes skolah , mulalah rindu kat kwn2 , cikgu2, ngan buku2. haha. buku tape , dekat u nanti pun jumpe jugakkk . tapi , bila kenang balik , zaman sekolah rendah , itu yg paling manis . naik bas , rindulah ngan semua tu! member2 kat dalam bas. separuh je yg miza still contact , separuh lagi dah lost . hurmmmm , tapi serius , mmg rindu tahap puncak gunung everest lahhh dkat kawan2, dari Tabika Kemas , SRAI 19 , SamTTaJ sampailah smk 24 (1) . kalau2 terjumpa miza , jangan lupe tegur yee. yela , kadang2 sampai dah tak kenal muka & tak igt nama. huhu . apa2 pun , miza dah jadi kakak kakak . jadi , kepada adik-adik , SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAHH! :D

1 comment:

  1. kakak miza!!!!!
    mule2 adik-adik
    pastu kakak-kakak
    nanti mak-mak anta anak gi skolah~~
    puahahaha!

    ReplyDelete