years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

28 January 2011

nostalgik kan ?

wahhh~
hurm , kenapa ye miza tulis tajuk entri macam tu ?
sebab , miza mmg rasa nostalgik!
kenapa ?
sebab miza rasa best dapat jumpa balik senior-senior miza .
takdelah jumpa .
tapi bila baca hasil tulisan diorang dalam blog .
hehehe. mmg best! :)
hurm , antara blog senior miza yg miza follow kan ,
blog kak fitrah.
suka baca blog dia yang agak simple, tapi fun sangat bace.
kalau baca kak faherah a.k.a cik bunbun punya blog , mmg seronok sangat-sangat.
suka baca post dye yg sangat slumber , best lah jugak. tulisan dye best best!
cik bunbun ni mmg sporting kot. hee , nampak je cam skema waktu dulu2.
tapi , kelakar.
lagi satu , satu-satunya blog senior lelaki yang miza follow.
blog muhammad farith syafiq a.k.a ENCIK TIKUS
dulu kan , masa kat sekolah dulu ,
miza tak kenal sangat pun .
tau muka ngan nama dia je .
tapi , siyes dia sangat comel! :D
haish , kalau dia baca ni , mesti kembang abes lahhh .
XD
follower dia mmg ramai .
kira cam blogger berjaya lah gakk .
anyway, mmg bila masuk blog dia , miza mesti senyum .
tatau lah kenapa tapi , mmg miza akan senyum bila masuk blog dia.
automatic reaction kot . hahaha .
okay , ada jugak blog blog yg miza slalu bace .
hope sangat dapat in contact balik ngan kawan2 lama , senior mahupun junior.
okay , tu je .
hihi.

No comments:

Post a Comment