years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

28 January 2011

memori :)

hari ni miza nak tulis lebih sikit entri.
yelah , time cuti ni je yang boleh tulis banyak sikit cerita.
ada satu malam ni . miza mimpi pasal dia .
siapa dia tu ?
hurm , miza tanak bgtauu .
hahha. korang teka lah sendiri.
miza pun tatau kenapa miza mimpi pasal dia .
padahal tak terfikir pun pasal dia .
and , bila mimpi pasal dia ,
miza tetiba cam ....
"ape cite dia sekarang ek ? dah 3 tahun kot lepas bnde tuh terjadi."
haish =="
serius miza cakap ,
miza kenal dia dengan cara yg pelik ,
miza boleh tertarik dengan rambut dia . hehhe :)
masa tu , mmg happy ,
cara berhubungan pun kelakar kot.
yelah, masa tu duduk asrama. susah sikit lah komunikasi tuhh .
mmg kelakar .
tapi , tiba2 je dia mintak stop berhubungan.
sebab apa ? miza pun tak pasti lah sebenarnya .
miza tak pasti lah salah siapa sebenarnya , miza atau dia ? atau orang lain ?
entahlahhh ,
terus macam langsung takde khabar,
dia pergi macam tuh je .
sedih tau .
hurm ,
" awak , awak ape cite ek sekarang? serius , miza dah lama tak dengar cita awak."
miza ada jumpa Facebook dia , tapi miza takut kot.
takut dia takkan approve miza .
tu yang miza taknak .
so , biar je lah macam tu. takut nnt mmberi harapan kat miza .
hahha. ntah pape lahh miza ni.
nak terlebih feeling lak kat sini .
pape pun , perkenalan ngan dia sangat menjadi memori yang terbaik buat miza
:)

2 comments:

  1. miza..rase mcm sedih pulak bace entry ni..heee..

    ReplyDelete
  2. kak rahimah , jgnlah camtu ...
    kite pun sdih jugakkk sbb kite dah lama tak jumpa dia . :(

    ReplyDelete