years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

07 January 2011

thank you , hanan unnie! ;D

hey hey ,
nak cite something ni .
pasal seorang sis yg miza knal .
kitorang kenal through internet je,
we share same interest .
nama dye hanan unnie.
sangat baek & best sangat sbb miza dapat kenal dia .
kitorang kenal tahun lepas .
;)
sngt best kalau sembang dgn dye
and,
dia pernah hantar kad raya kat miza .
dari johor lagi .
jauh kan ?
anyway ,
bukan pasal tu yg miza nak cite .
miza nak cite pasal post yg dia tulis kat blog dye.
kat atas ni tajuk post yg dia tulis.
miza mmg rajen usha blog dye.
miza suka bace post2 dye.
menarik & panjang gilaaaa.
:)
kadang2 jadi silent reader , kadang2 miza adela comment2 sikit.
pasal post ni,
dia tulis pasal her favourite people.
miza pun bacelah sbb tertarik sangat ngan tajuk post beliau .
sekali , miza scroll down ,
*terkejut & terharu *
nama miza pun ade jugakkk .

terharu sangat2 ,

bukan senang kan kita nak jadi favourite people .

am i right ?

mmg tak sangka .

terima kasih kak hanan ,

seriously , even kita baru kenal .

rase cam dah kenal lame .

miza punye wish ,

nak sangat jumpa ngan akak . :D

hehehe

insyaALLAH , andai diizinkannn .

;D

anywayy ,

thanks for the dedication ,

i really appreciate it !

unnie , saranghae ! ;D

1 comment:

  1. OMG myza!
    terharu gilerrrrrr~~~~
    sampai buat one post utk I mcmni, :')
    alaa xde apa lah sis, I just show some appreciation to a bunch of my fav people..huhu
    jgn risau, one day mst kita jumpa punya!
    hometown I shah alam, seksyen 24 lagi! hehehe
    plus I tau rumah myza ;)
    saranghaeyo n gamsahamnida! ^.^

    ReplyDelete