years of experience! (:

Daisypath Anniversary tickers

Calendar

You might want to check it out ! ^^

23 January 2011

entri yg penuh dengan gambar :D

assalamualaikum.
yo wassup! *ceh, bajet cam minah salih pulak*
mahu cerita pasal I-City.
tak nak cite pun , just nak suruh korang tgok gambar je. hehe.
Alif Muiz , thanks for fulfill your promise.
padahal , miza penat kot time tuhh .
baru balik keje. around 9 , terus pegi sane.
huish , letih tauu . tapi , naseb baek tempat dia agak cantik .
miza pergi ngan kakak sekali.
kitorang 3 orang pergi hari sabtu, 16 Jan.
sila lah menjamu mata anda dengan santapan gambar yg miza sediakan.
minta maaf awal2 sbb ade sestengah gambar yang kabur .
bateri problem , tu yg tak dapat amek gambar cantikkk .
SO , KITA ENJOYYY~








first time jumpa snowman.
agak kebatakan lah jugakk .
bajet macam istana :P

kecik je bulan tu kan ?









bulan :)
teddy bear putih! miza nak!
ada sesiapa yang nak bagi kat miza ?




miza malu lahhh :D
heee * suka gambar ni*

pokok heart :)

jadi cameraman utk orang lain kejap. ;)
bergosip ngan cik merak sekejap.







berkawan ngan anak beruang. :)

carilah miza :)





gambar ni lawa kan ?
ala-ala black & white gitu.
sesuai ngan blog miza kan ? :)



dua gambar kat atas ni mmg jd miza punya favourite among all the pictures.
gambar first fokus kat bunga di belakang.
second picture fokus kat bunga kat depan.
bagi miza , ia sangat lawa!
tak perlu pakai DSLR (betul ke miza eja? >.<)



kakak miza ni mmg manja .
tak malu dah besar pun nak duduk atas riba. :)


gambar bulan yg ke-3 miza amik.
Subhanallah , cantik kan ? :)







panda :D



suka amek budak2 jadi model bersame . :)

taman haiwan :)



kuda ni besar sangat. --
kaburkabur.
lighting yang melampau.


zirafah , miza tak nampaklah muka awak. :(
baru nampak muka awak, zirafahh. :)
kudaku lari gagah berani ~
gajah2. pet miza. :)
favourite picture jugak. :)
kesian belalang tuh , patah kaki dia.


suka tangkap gambar ngan budak2 .
:)

okay. gambar last ni mmg kabur sbb bateri habis.
pengajaran , kene bawak bateri alkali . huhu.

No comments:

Post a Comment